FOTO VIDEO Rusia organizează propriile jocuri, cu tancuri şi sisteme antiaeriene

screen shot 2016 08 02 at 10 09 25 am e1470129017237

Cu câteva zile înainte de începerea Jocurilor Olimpice 2016, la Rio de Janeiro, în Brazilia, Rusia găzduieşte un alt gen de competiţie, şi anume Jocurile Militare Internaţionale. Întrecerea este organizată sub egida Ministerului rus al Apărării şi reuneşte militari din 21 de ţări, între care, alături de Rusia, Belarus, China, Iran, Kazahstan, Venezuela.

Competiţia conţine 23 de probe, între care cursa dresorilor, biatlonul cu tancuri, expunere în situaţie de pericol chimic,  tragere, întrecerea sistemelor de apărare etc.

 

627x0.jpg

Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Militare Internaţionale 2016, care a avut loc la 30 iulie FOTO Ministerul rus al Apărării (via Slate)

627x0.jpg

Armata chineză intră pe scenă FOTO Ministerul rus al Apărării (via Slate)

627x0.jpg

Proba biatlonul cu blindate FOTO Ministerul rus al Apărării (via Slate)

627x0.jpg

Proba de tragere FOTO Ministerul rus al Apărării (via Slate)

627x0.jpg

Un câine în acţiune FOTO Ministerul rus al Apărării (via Slate)

627x0.jpg

Militari expuşi într-o situaţie de pericol chimic FOTO Ministerul rus al Apărării (via Slate)

627x0.jpg

 

O probă inedită este „Bolta cerului“, care reprezintă o întrecere între sistemele antiaeriene. Patru ţări participă la această probă, şi anume Rusia, Belarus, China şi Kazahstan, care se desfăşoară la poligonul Aşuluk, situat în regiunea Astrahan (sud). Proba are loc în trei etape şi cuprinde patru sesiuni de tiruri. Potrivit unei înregistrări video postate pe canalul de YouTube al Ministerului rus al Apărării, în prima etapă echipele participante la proba „Bolta cerului“ şi-au arătat îndemânarea la încărcarea unor sisteme de rachete sol-aer cu rază lungă de acţiune S-300.

  Interviul lui Tucker Carlson cu Vladimir Putin. Președintele Rusiei a vorbit despre cum poate fi oprit războiul din Ucraina | VIDEO

O etapă aşteptată este ţintirea unei rachete inamice. Mai exact, sisteme Armavir MVU, care vor imita rachetele de croazieră ale unui inamic imaginar, vor trebui anihilate în maxim 90 de secunde la o altitudine cuprinsă între 60 şi 500 de metri şi la o viteză de 750 de metri pe secundă.

Sursa: adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici