Şi-au ascuns copilul sub o pătură, ca să-l treacă ilegal frontiera

  • mandri.ro
  • mai 14, 2018
  • 0

Deoarece avea documentul de călătorie expirat pentru copilul lor în vârstă de 7 ani, părinții  au încercat să-l treacă ilegal graniţa, pe la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, ascunzându-l sub o pătură pe bancheta din spate a autoturismului.

“În data de 12.05.2018, în jurul orei 02.29, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, cetățeanul  turc Askin A., însoțit de soția sa, cetățean român Carmen A. călătorind într-un autoturism marca BMW, înmatriculat în Elveția.

Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au descoperit ascuns, sub o pătură, pe bancheta din spate, un copil.

În cadrul cercetărilor, cei doi au declarat că minorul este copilul lor, are 7 ani şi doreau să ajungă cu el în Elveția. Cei doi părinţi au recurs la această metodă deoarece, pașaportul românesc prezentat la control era expirat și nu i-au  obţinut  un alt document de călătorie valabil”, spune agent de poliție Mihaela Leș.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale care se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *