Povestea lui Ovidiu Andrei, polițistul lovit de Boureanu

  • mandri.ro
  • June 17, 2017
  • 0

Unii îl blamează pentru că a lovit un cetățean, alții îl laudă pentru faptul că s-a apărat în fața unei persoane recalcitrante.

Ovidiu Andrei este polițistul de la Circulație care a fost lovit de fostul politician Cristian Boureanu și s-a apărat, lovindu-l la rândul lui cu pumnul.

Conform ministrului de interne, Carmen Dan, ancheta va stabili dacă polițistul a procedat corect sau nu.

Polițistul aflat astăzi în mijlocul acestui scandal este același care, acum un an, a fost considerat un adevărat erou după ce a ajutat la venirea pe lume a unei fetițe.

În plus, Ovidiu Andrei ar fi avut, de-a lungul carierei sale, o conduită ireproșabilă, conform stirilekanald.ro. ”Nu a mai fost implicat in asemenea probleme publice si este cunoscut ca un profesionist extrem de bine pregatit. De altfel, cand a fost la scoala de specialitate, la instructie, el a fost considerat cel mai bun din grupa lui la probele fizice”, au dezvăluit pentru Stirile Kanal D, persoane din anturajul polițistului.

Anunțul făcut anul trecut de către Poliția Română pe pagina de Facebook.

Barza vine cu rutiera.

Imprevizibilul este un atribut care se potrivește cu munca de polițist. În fiecare zi, știm că venim la serviciu pentru a face ceea ce ne-am dorit, să salvăm vieți, să-i protejam pe cei de lângă noi dar, de cele mai multe ori, realitatea ne dovedește că putem face față și altor situații, la care poate nu ne-am gândit niciodată.

Este și cazul colegului nostru, agent principal de poliție Andrei Ovidiu, din cadrul Brigăzii de Poliție Rutieră a Municipiului București, care astăzi, în timp ce se afla în serviciu, a ajutat la venirea pe lume a unei micuțe, de 4 kg., perfect sănătoasă.

Mama fetiței era blocată în trafic, în zona Valea Cascadelor din București, când a intrat în travaliu, astfel încât polițistul, cu sprijinul colegilor, a condus-o în siguranță la Spitalul Filantropia, unde a fost preluată de medici.

Încântată probabil, de semnalele acustice și luminoase de la mașina de poliție, micuța s-a născut înainte de a ajunge la spital.
Poliția Română îi urează micuței multă sănătate și o așteaptă, atunci când va crește, să facă parte din echipa polițiștilor rutieri scrie unica.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *