Pamela Anderson si producătorul italian Andrea Iervolino la Arad…

  • mandri.ro
  • octombrie 23, 2017
  • 0

Aţi recunoscut-o probabil din poză. Dacă nu, probabil că sunteţi ceva mai tineri, căci în generaţia mea, aproape orice puşti avea un poster cu ea în cameră.

Are 50 de ani şi a răscolit fanteziile multor bărbaţi în anii 1990. Este chiar ea, Pamela Anderson. Şi este aşteptată să sosească la Arad peste două zile. Dar nu ea va fi vedeta, ci producătorul italian, Andrea Iervolino pe care îl însoţeşte. Acesta din urmă va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii de Vest “Vasile Goldiş” Arad. Cei doi vor sta în oraş trei zile şi se vor întâlni şi cu studenţii italieni din Arad, alături de care vor fi prezenţi la o proiecţie cinematografică, anunţă news.ro.

Foto: Hepta

Propunerea a venit din partea Centrului Cultural Italian de la Arad, care funcţionează sub egida Universităţii din Padova, cea mai veche instituţie de învăţământ superior colaboratoare a noastră. De asemenea, cei peste 300 de studenţi italieni ai universităţii noastre au dorit să aducem acest omagiu domnului Iervolino. Avem studenţi chiar din oraşul italian Cassino, în care s-a născut invitatul nostru”, a declarat, pentru News.ro, rectorul universităţii, Coralia Cotoraci.

Producătorul va avea şi o întâlnire cu studenţii italieni din oraş, iar apoi va participa alături de aceştia la o proiecţie de film la Cinematograful Arta.

Andrea Iervolino (29 de ani) este unul dintre cei mai apreciaţi şi premiaţi producători de film din Italia. În 2016, a câştigat titlul “Producătorul anului” pentru filmul “In Dubious Battle”, la Capri Hollywood Film Festival.

Iervolino şi Pamela Anderson au mai apărut împreună la festivaluri internaţionale de film şi la diverse evenimente mondene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *