56000 euro pentru 24 de ani. Pentru statul român.Pentru strângătorii de impozite

61910197

Poarta de la intrarea în oraş a fost amenajată de Primăria Timişoara în vara anului 2015. Muncitorii firmei Stareto, căreia i-a fost încredinţată lucrarea, au demolat structura veche a porţii, au făcut intervenţii pe consolele verticale, dar şi pe grinda metalică orizontală. Lucrarea a costat 56.000 de euro, din care o mică parte, aproximativ 4.500 de euro, a reprezentat o sponsorizare, potrivit datelor oferite de Primăria Timişoara.

În plus, surse oficiale din cadrul Inspectoratului de Stat în Construcții au declarat pentru pressalert.ro că autorizația emisă de primăria Timișoara pentru lucrările de reabilitare este ilegală, în condițiile în care emiterea în regim de urgență a fost folosită pentru eludarea procedurii normale necesare în cazul modernizării. Pe de altă parte, ISC afirmă că soluția tehnică folosită, de îmbrăcare a stâlpilor de beton cu tabla respectivă, fără a exista niciun fel de soluții tehnice care să permită trecerea vântului a fost unul dintre factorii care a dus la prăbușirea construcției.

Adica ilegal.

Reabilitata ilegal,cu o autorizatie emisa ilegal si cu o institutie de control (ISC) care in loc sa ia atitudine la momentul respectiv acum se spala pe maini.

O viata de om  sfarsita crunt ,o familie distrusa si multe pareri de rau. Asta inseamna sa fii roman in Romania.

Suntem convinsi ca astfel de situatii sunt prezente peste tot in tara. Aceasi cioclii ai statului care vin peste cetateanul de rand care indrazneste sa-si vopseasca gardul intr-o culoare neconforma cu ideile primariilor din Romania acum, la Timisoara, deplang situatia si se spala pe maini.

Se para ca in orasul vecin ajunge astazi premierul si ministrul de interne. Vreau sa vad ca exista vointa politica sa schimbam ceva.

  Constantin Traian Igaș: “Propun simplificarea apobărilor ISU”

Sincer mi-as dori arestari .Chiar daca nu rezolva nimic pentru moment as dori ca intr-o prima faza sa se dea un semnal celor care ne ucid cu zile.

Strangatorilor de impozite si cioclilor administrativi .

Tuturor celor care trebuiau sa-si faca datoria astfel ca tanarul asta sa poata sa viseze, sa iubeasca si traiasca ca un cetatean normal al unei tari normale.

Si mi-as mai dori ca procurorii sa le dea la cei vinovati 24 de ani. Si o amenda de 56.000 euro.

La fiecare…..

 

 

 

Categorie: arad
Tags: cioclii, ilegali, importante, procurori, vinovati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici