VIDEO The Rolling Stones lansează ”Goats Head Soup 2020”, într-o nouă editare şi cu piese noi

Niciun comentariu

The Rolling Stones lansează vineri „Goats Head Soup 2020„, o reeditare a celebrului album din 1973, prezentat în diferite formate şi care include o piesă inedită, „All the Rage”, însoţită de un videoclip, relatează EFE.

În afară de acest cântec, albumul cuprinde şi alte două single-uri lansate recent, „Criss Cross” şi „Scarlet”, care au avut un mare succes după reeditarea lor din iulie 2020.

Cântecul „Scarlet” a fost lansat iniţial în octombrie 1974, cu participarea lui Jimmy Page şi Rick Grench alături de Mick Jagger şi Keith Richards, însă noua versiune a plăcut atât de mult publicului, încât a petrecut patru săptămâni pe primul loc în topul postului Radio 2 al BBC.

Albumul, lansat în format CD Deluxe şi în ediţie pe vinil, cuprinde şi „Brussels Affair” – o producţie live de 15 piese înregistrate la un concert susţinut de trupa britanică în Belgia în toamna anului 1973.

Acest album, foarte căutat, era disponibil doar într-o serie de înregistrări live într-o versiune piratată din 2012.

„Goats Head Soup” este cel de-al 11-lea album de studio al trupei The Rolling Stones, având o copertă creată de artistul David Bailey şi fiind înregistrat în Jamaica, Los Angeles şi Londra. Albumul, care cuprinde şi celebrul cântec „Angie”, a fost ultima colaborare a trupei britanice cu producătorul Jimmy Miller.

sursa agerpres.ro

Sursa foto: The Rolling Stones / Facebook

Category: mandri.ro
Tags: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu