VIDEO Domnule Orban, dragi guvernanți, băuturile alcoolice se consumă în siguranță doar în locații predestinate!

Niciun comentariu

Premierul Ludovic Orban a spus, miercuri, că restaurantele nu vor fi deschise în data de 15 mai, odată cu relaxarea restricțiilor, afirmând că acestea se numără printre zonele cu cel mai mare risc epidemiologic.

Același risc epidemiologic prezent în restul Europei deschide sau a deschis deja tot ceea ce înseamnă Horeca.

Poate că ar fi cazul să se redeschidă cafenele în vagoane de metrou, pentru că acolo sigur se respectă distanța regulamentară! Sau poate ar trebui să se discute despre miile de angajați, operatori ai “fabricilor” din afara orașelor, recuperați zilnic de autobuze de pe un traseu prestabilit și fierți în suc propriu la nici zece centimetri unul de altul și care lucrează în două sau trei schimburi.

Statul, reprezentat de dumneavoastră, domnule Orban, a spus că e vorba despre o răceală de zece ori mai slabă decât virusul gripal. Statul, reprezentat de dumneavoastră, domnule Orban, a spus că spirtul medicinal nu are niciun efect asupra coronavirusului. Statul, reprezentat de dumneavoastră, domnule Orban, a redus drastic drepturile omului doar pentru a număra infecțiile cauzate de voi din spitale și decesele, cauzatede lipsa mijloacelor de protecție și testare. pricepeți să trasați obligații pentru ceilalți, iar pentru voi vreți derogări sau mai nou, să fiți absolviți de orice anchetă.

Domnule Ludovic Orban, Horeca a dat dovadă de o disciplină exemplară când o mare parte au închis ușile locațiilor înainte de declararea stării de urgență

Așteptam din partea dumneavoastră aceeași disciplină și înțelegere a fenomenului Horeca vizavi de coma economică iminentă.

Mai ales că nici nu prea contăm la PIB-ul României…

 

Calin Costea / Mândri Că Suntem Arădeni

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu