Răspunsul lui Nicuşor Dan privind propunerea PNL de a-l susţine pe Orban la primăria Capitalei

Niciun comentariu

Candidatul Uniunii ”Salvați Bucureștiul” a răspuns pe Facebook anunțului făcut de Alina Gorghiu de a purta discuții, pentru o eventuală alianță, cu partidul lui Nicușor Dan și cel al Monicăi Macovei, pentru susținerea candidatului liberal la Primăria Generală a Capitalei, Ludovid Orban.

”De peste 10 ani de zile luptăm pentru un mod diferit de a face administrație publică în București, nu pentru funcții. Luptăm pentru integritate, pentru competență, pentru respectarea legii și a drepturilor cetățenești, pentru instituții puternice, eficiente și funcționale, care să fie cu adevărat în slujba oamenilor.

Este oare Partidul Național Liberal (PNL) capabil de o schimbare reală, radicală, a modului în care participă, prin intermediul primarilor și al consilierilor, la administrarea Municipiului București?

Nu cred, uitându-ma la actele pe care le semnează astăzi Primarul General Interimar Răzvan Sava. Poate fi Ludovic Orban garanția unei schimbări reale a modului de a face politică, schimbare cerută în stradă de sute de mii de persoane? Nu cred.

Dacă PNL vrea să ne arate contrariul, putem sta de vorbă. Dar nu pe funcții, ci pe proiecte și pe oameni noi, integri și competenți”, a scris Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Alina Gorghiu a declarat la Adevărul Live că PNL poartă discuții cu cele două formațiuni, Uniunea ”Salvați Bucureștiul” și M10, pentru a susține candidatul liberal la Primăria Capitalei. Potrivit unor surse citate de presă, liberalii ar fi dispuși să-i ofere lui Dan susținerea pentru o primărie de sector în schimbul sprijinirii lui Ludovic Orban.

sursa: www.romaniacurata.ro

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu