Totul despre proba scrisă a concursului de încadrare directă a agenților de poliție

Niciun comentariu

Proba scrisă a concursului de încadrare directă, din sursă externă, pentru locurile de agenți de poliție de ordine publică și rutieră va avea loc maine, 19 noiembrie.

 

Candidații trebuie să se prezinte la sediul I.P.J Arad, începând cu ora 8.45, accesul în sălile de concurs fiind permis până la cel mult ora 09.45.

 

Celor care nu sunt prezenți la ora 09.45 în săli, nu li se va mai permite accesul și vor fi declarați “neprezentat”, indiferent dacă se află sau nu incinta instituției unde se susține proba.

 

Accesul în sala de concurs se face pe baza unui document de identitate valabil, respectiv carte de identitate, permis de conducere sau pașaport.

 

În sală, candidații vor avea asupra lor doar documentul de identitate și pix/stilou de culoare albastră. Nu se permit pixuri sau stilouri ce permit rescrierea.

 

Nu se admite accesul în sală cu materiale documentare, dicționare, notițe, însemnări sau alte mijloace de calcul ori comunicare.

 

Pentru a promova testul, candidații trebuie să răspundă corect la minimum 40 de întrebări la concursul de încadrare directă.

 

Nota minimă de promovare a testului scris este 7.00 (șapte).

 

Fraudele, precum şi tentativa de săvârşire a acestora se sancţionează prin eliminarea din concurs a candidatului/candidaţilor în cauză.

 

 

Category: Arad
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu