”Suntem un popor de oameni invidioși”! Uitați-vă ce se întâmplă cu Halep! ” Mircea Lucescu și Hagi au răbufnit

Jmhhc2g9MmIyOWQ2Mzc3Mjc0NmFhNWI4Y2IzYzQwOWYwYWFlODc.thumb

Supărarea lui Ilie Balaci din ultima vreme, perioadă în care a preferat să stea mai retras, a iscat multe discuții și controverse după decesul prematur al fostului mare fotbalist. Întrebarea care a circulat cel mai mult după aceea a fost aceea legată de faptul că ”Minunea Blondă” nu-și mai găsea locul în fotbalul românesc. Mircea Lucescu și Gică Hagi au răbufnit și au spus că totul ține de invidie și de lipsa răbdării.

Mircea Lucescu (73 de ani) a spus că noi, românii, nu știm să ne prețuim valorile, că nu le lăsăm să lucreze în liniște și că de multe ori foste glorii ale sportului românesc preferă să muncească în străinătate tocmai din acest motiv.

Atunci când au terminat poate și ei s-au grăbit, dar nu cred asta. Se distruge într-o fracțiune de secundă, dar se construiește greu și în ani. Absolut tot. Mai ales aici, la fotbal, unde te confrunți mereu cu 20 de caractere diferite”,  a spus Mircea Lucescu, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport .

Mircea Lucescu: ”Mai erau 10 la Craiova care erau convinși că sunt mai pricepuți ca Balaci!”

Selecționerul Turciei a mai spus că Ilie Balaci nu a fost tratat așa cum se cuvine la Craiova

”În străinătate este mai ușor, pentrui că acolo ești tratat ca antrenor și atât, nu se mai caută ce ai făcut înainte. Suntem extrem de pretențioși cu cei care trec de la cariera de jucător la antrenorat. Nu are nicio legătură una cu alta.

  A dat în judecată primăria pentru că drumurile erau impracticabile şi a câştigat. Acum primește zilnic bani

Problema este a invidiei, că noi suntem un popor de oameni foarte invidioși. Când Balaci a revenit la Craiova, mai erau alți 10 care doreau să fie acolo și care erau convinși că erau mai pricepuți ca Ilie. El n-a suportat criticile, mai ales cele de la olteni, care erau răutăcioase”, a mai spus Mircea Lucescu, la Digi Sport.

Gică Hagi: ”Nu știm să ne prețuim valorile!”

De acord cu ”Il Luce” este și Gică Hagi. ”Noi românii avem probleme, nu știm să ne prețuim valorile, nu știm să fim lângă jucătorii mari, să le creăm un cadru. Totul pleacă de la invidie! Cât timp trăiește, avem această problemă cu oamenii. Abia după ce nu mai sunt printre noi începem să-i ridicăm în slăvi. Atunci când nu mai contează!”, a spus și Gică Hagi, de asemenea prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici