Sofer de TIR roman, ars de viu in Germania. Alexandru urma sa devina tata in curand.

Niciun comentariu

Un tanar sofer din Targu-Jiu a murit ars de viu intr-un tragic accident rutier care a avut loc in Germania. Alexandru se casatorise recent si urma sa devina tata.

 Sotia lui se afla in stare de soc, cu atat mai mult cu cat aceasta trebuia sa mearga cu el in Germania. Din primele informatii regasite in presa germana, se pare ca cele trei camioane s-au ciocnit, imediat avand loc un incendiu, soferul de 24 de ani din Gorj ramanand blocat in cabina. Impactul a fost atat de mare incat traficul a ramas blocat pana aseara tarziu, asfaltul urmand sa fie inlocuit.

Mesajul sfasietor al lui Andrei, fratele tanarului: „Fratele meu, sa stii ca te iubesc oriunde ai fi. Nu stiu de ce Dumnezeu te-a trimis asa devreme in ceruri, nu pot sa cred asa ceva, si iti promit ca nu o sa te uit niciodata … sufletul si inima mea, viata asta crunta si amara sa te ia in halul asta… nu pot sa cred asa ceva… Dumnezeu sa te odihneasca in pace si sa aiba grija de tine, ca de urmasul tau iti promit ca o sa am eu grija de el si de sotia ta, ca prin copilul tau o sa te renasti tu… Te iubesc !!!”.

O cunostinta a familiei spune ca Alexandru trebuia sa fie insotit de sotia lui, atunci cand a plecat in Germania, insa a rugat-o sa stea acasa: „Trebuia sa mearga si sotia lui cu el, dar el i-a spus sa stea acasa, pentru ca e in luna mare (n.red. insarcinata) si e mai bine sa nu vina cu el”.

sursa gorjdomino.ro

Category: Arad
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu