Senatorii USR au blocat în comisiile de specialitate desfiinţarea Gărzii Nationale Forestiere

1 comentariu

Senatorii USR Allen Coliban şi Mihai Goţiu au votat, în şedinţa de marţi a comisiilor de specialitate, împotriva iniţiativei Guvernului din anul 2019 de a desfiinţa Garda Naţională Forestieră. Prin urmare, proiectul de lege a primit raport negativ.

„Într-o perioadă în care avem nevoie mai mult ca oricând de structuri eficiente de control în domeniul forestier, Ministerul Mediului desfiinţează Garda Naţională Forestieră! Am dat aviz negativ în Comisia pentru Mediu a Senatului deoarece lupta împotriva infracţionalităţii forestiere se duce la nivelul structurilor teritoriale ale Gărzii Forestiere, problemele de la acest nivel fiind reflectate în anchete de presă precum cele publicate de Recorder sau Rise Project iar controlul asupra Gărzilor teritoriale îi revine Gărzii Naţionale Forestiere. Coincidenţă sau nu, măsura vine într-un moment în care Garda Naţională Forestieră amplificase controalele la structurile teritoriale”, a declarat senatorul USR Allen Coliban, printr-un comunicat de presă remis, marţi, MEDIAFAX.

Category: mandri.ro
Tags: , ,

1 comentariu. Leave new

  • Codrul frate cu romanul
    februarie 23, 2020 9:47 am

    Cat de analfabet funcțional tr sa fii când vezi o ancheta făcută după amenajament adică la 10 ani o data după munca altora.Timp de 10 ani a

    a fost pauza

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu