Povestea tinerilor care au lansat în Arad conceptul de Cabină Foto

Niciun comentariu

Soţii Sergiu şi Marinela Bacoş (ambii de 32 ani) au lansat în Arad conceptul de Cabină Foto pentru evenimente în toanna anului 2015 iar acum au patru cabine foto clasice şi una tip Oglindă.

Marinela Bacoş din anul 2010 până în 2014 a lucrat ca inginer tehnolog la Combinatul Agroindustrial Curtici, punct de lucru Abator Macea iar din august 2014 a rămas doi ani  în concediu de creştere copil. „Idea noastră care iniţial trebuia să ne furnizeze un venit suplimentar pe lângă salar a devenit principala sursă de venit, iar ca să reuşim să creştem afacerea noastra am renunţat la idea de a mă întoarce la lucru”, spune Marinela. Sergiu este angajat ca trombonist la Filarmonica şi este membru al trupei Claudia Iuga and QBand. „Primul nostru contact cu o cabină foto a fost  la nunta unei cunoştinţe care şi-a surprins invitaţii cu o cabină foto închiriată din Bucureşti. La scurt timp soţul meu şi-a făcut din nou poze la cabina foto la Oradea. Văzând a doua zi pozele, am discutat una alta şi ne-am dat seama că de fapt aceste cabine foto reprezintă un nou trend în materie de evenimente. Am studiat îndelung această problemă şi pentru că la acea vreme fără 10.000 euro îţi era imposibil să intri în posesia unei cabine foto, am hotarât s-o construim singuri, lucru pe care am şi reuşit să-l facem.

Primele noastre aparitţii au fost la târgurile de nunţi din Arad unde am şi contractat primele evenimente”, mai declară arădeanca. Unul dintre cele mai importante evenimente la care au participat a fost „Terapeuţii de nunţi” (Sabina Mladin, Buboi Rareş, Bianca Unc şi Branea Andrei – gazdele evenimentului), un eveniment care a fost o adevarată provocare spune ei, deoarece protagoniştii fotografiilor instant au fost majoritatea fotografilor şi videografilor din judeţul Arad şi Timisoara. „Pe această cale am dori şi să le mulţumim pentru că au ales Cabina Foto Selfie Station şi pentru că majoritatea ne recomandă de câte ori au ocazia”, mai adaugă Marinela.

Citeste mai mult: adev.ro/os5iaa

Category: Arad
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu