Partidul Mândri că Suntem Arădeni propune 100% oameni noi pentru alegerile de duminică

macheta luni

Partidul local Mândri că Suntem Arădeni vine în fața electoratului cu oameni noi, care nu au făcut parte din partidele vechi care au condus România în ultimii 26 de ani.

  1. PARTID LOCAL PENTRU ARĂDENI

Partidul Mândri că Suntem Arădeni are proiecte doar pentru Arad şi pentru arădeni. Este singura formaţiune politică locală, înscrisă în cursa electorală din 5 iunie, care are candidat la Primăria Municipiului Arad, în persoana lui Călin Gabriel Costea. În acest fel, vocea arădenilor se poate face mai uşor auzită, iar interesele apărate.

 

  1. NU AM MAI FĂCUT POLITICĂ, PROPUNEM 100% OAMENI NOI

Candidatul la funcţia de primar al Aradului, cât şi persoanele propuse de Partidul Mândri că Suntem Arădeni pentru Consiliul Local Municipal nu au făcut parte din alt partid politic, fiind oameni noi care îşi doresc binele comunităţii locale.

Deşi Călin Gabriel Costea a avut, de-a lungul timpului, oferte de a se înscrie în vechile partide acesta a refuzat rând pe rând propunerile.

 

  1. NU AVEM STĂPÂNI LA BUCUREŞTI LA COMANDA CĂRORA SĂ RĂSPUNDEM

Partidul Mândri că Suntem Arădeni este un partid local care nu răspunde unor comenzi venite pe linie politică de la Bucureşti. Multe proiecte pentru Arad şi pentru arădeni, din ultimii 26 de ani, nu au fost puse în practică din pricina războiului dintre partidele vechi: PSD şi PNL.

Nu este normal ca arădenii să fie victime ale acestor conflicte politice din Bucureşti, tocmai de aceea un partid local reprezintă soluţia optimă pentru ca proiectele importante pentru arădeni să fie puse în practică, ci nu abandonate.

  Aproape un miliard de euro au fost scoşi din România în ultimii cinci ani. Care este schema utilizata

 

Ieşiţi în 5 iunie la vot! Dacă nu pentru voi, pentru copiii voştri!

Categorie: arad
Tags: costea, duminica, mandri aradeni, oameni noi, partid, stiri arad, vot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici