Mulţumesc Enel: „Bănuiesc că vreți și bani la final de lună, nu?”

onescu

Frumoasa primăriţă a Aradului, Irina Onescu, edilul comunei Petriş ne anunţă pe site-ul de socializare Facebook că iar a întâmpinat probleme din cauza  lipsei energiei electrice: „Astăzi (n.r. ieri) a plouat și a bătut vântul. Până aici nimic anormal pentru acest anotimp capricios. Dar, ca de fiecare dată când plouă și bate vântul, peste trei sferturi dintre localitățile din județ rămân în beznă. Mă rezum aici la județul Arad, deși presimt că situația este aceeași și prin vecini. Desigur, e posibil să exagerez eu, căci, recunosc, nu văd prea departe din moment ce afară este deja întuneric și, surpriză, nu avem lumină. În virtutea acestui fapt, mulțumim încă o dată companiei ENEL pentru “calitatea” serviciilor oferite. Și culmea, tocmai ce ați venit din poartă în poartă să reactualizați contractele de furnizare a energiei electrice. Bănuiesc că vreți și bani la final de lună, nu? Bătaie de joc”.

enel obtendra de endesa mas de 10 000 millones con el dividendo y la opv del 22

Întreruperi de curent au fost şi în alte localităţi din Arad. Enel-Distribuţie Banat informează că avariile înregistrate în unele localităţi din judeţul Arad, care au afectat clienţii casnici, au fost remediate, cu ajutorul a zece echipe de intervenţie, până duminică seara la ora 23.30. S-au înregistrat avarii:

 

 • În zona Chişineu-Criş (Sintea Mare, Mişca, Chişineu-Criş – parţial) – 620 de clienţi, timp de 225 de minute;
 • Zona (parţial) localităţilor Semlac, Şeitin, Peregu Mare – cca 1000 clienţi, pentru 110 minute;
 • Zona localităţilor Turnu, Iratoş (parţial) – cca 550 clienţi, pentru 225 de minute;
 • Zona localităţilor Şagu (parţial) şi Fântânele (parţial) – cca 620 de clienţi, pentru 153 de minute;
 • Zona localităţii Iratoş (parţial) – cca 680 de clienţi, timp de 337 minute;
 • Zona localităţilor Săvârşin, Vărădia de Mureş, Petriş, Bata, Birchiş – cca 3800 clienţi, pentru 30 de minute;
 • Zona localităţilor Buteni (parţial), Chisindia, Almaş, Dieci, Joia Mare, Revetiş – Roşia, cca 3900 clienţi, între 5 minute şi 50 de minute;
 • Zona localităţilor Peregu-Mare, Sederhat, Pecica (parţial), cca 140 de clienţi, timp de 38 minute.
  Aproape regulamentar. Fara far si vesta reflectorizanta

 

 

Categorie: arad, caricaturi
Tags: arad, enel, Irina Onescu, mesaj, stiri

2 comentarii. Leave new

 • Imi pare rau sa va contrazic, dar ei au anuntat ca vine curentul la Turnu in jurul orei 19 dar nu a fost asa, sa luat in jurul orei 14:30 si a tinut pana la 22:30 asta inseamna 8 ore adica 480 de minute, nu 225 cum ati precizat dumneavoastra.

  Răspunde
 • Dar de situația din localitățile Zadareni, Bodrogu Nou, Calugareni, Felnac, Secusigiu nu se spune nimic? Sau nu fac parte din județul Arad? La fel cum la meteo Aradul face parte din România doar din cand in cand…
  De exemplu in Calugareni nu am avut curent de la ora 19.00 29.10.2017 pana la ora 10.00 30.10.2017, despre cate minute vorbim aici??? Pardon, am avut curent doar la prize, si ala foarte slab, fiindca vezi Doamne nu a mers decat o faza…nu v-ați săturat mai oameni buni?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici