Lanț uman realizat de voluntarii SEV ai Asociaţiei Sirinia prezenţi la Târgul ONG-urilor arădene

Niciun comentariu

Voluntarii străini din cadrul proiectului “BE SAFE”, ai Asociaţiei Sirinia au întreprins acţiunea Lanţ Uman împotriva violenţei în toate formele ei.

 “BE SAFE” este un proiect al Asociaţiei Sirina, care îşi propune să dezvolte activităţi de voluntariat cu elevii Şcolii Gimnaziale Iosif Moldovan, Arad. Proiectul se încadrează într-o acţiune-cheie, mobilitatea tinerilor, finanțat de Comisia Europeană prin programul Erasmus +.

Violența și comportamentul violent este tot mai vizibil în societate, dar și în rândul copiilor. Unii sunt impulsive din dorința de a se impune în fața celorlalți, iar alții pentru a se simți superiori în fața colegilor.

Unii copii provin din familii cu probleme şi transferă supărarea şi furia asupra celorlalţi. Alţi copii fac asta ca urmare a abuzului la care sunt supuşi acasă sau pe care îl observă între părinţi, alţii pentru că nu au fost educaţi adecvat.

Astfel vineri, 23.09.2016, cu ocazia evenimentului organizat de Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad, Târgul ONG-urilor arădene aflat la a XVIII a ediţie, voluntarii proiectului “BE SAFE” ai Asociaţiei Sirinia şi partenerii acestora, Fundaţia Vis de Copil, au întreprins acţiunea Lanţ Uman împotriva violenţei de toate formele.

Organizatorii și-au strans mâinile împreună cu cei prezenţi pe platoul din faţa Palatului Administrativ al Municipiului Arad cu scopul sensibilizării comunității asupra combaterii violenței, atât în școli, cât și în comunitate.

miha-2 miha-4 miha-5 miha-6 miha-9 miha-10 miha-11 miha-12 miha-13 miha-15 miha-les

Category: Arad
Tags: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu