Guvernul le va interzice pensionarilor sa se reangajeze in institutia de stat din care au iesit la pensie

Niciun comentariu

Guvernul va promova o masura legislativa prin care sa interzica unui pensionar de stat sa se reangajeze in institutia din care au iesit la pensie, potrivit unor surse din PSD. Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, declarase luni dimineata ca Guvernul va interzice pensionarilor sa se mai angajeze in vreo institutie de stat, dar interdictia pe care Guvernul urmeaza sa o institutie priveste doar angajarea in institutia din care un angajat s-a pensionat.

 Astfel, daca Guvernul va institui aceasta interdictie, un pensionar din Ministerul de Interne nu se va mai putea angaja tot in Ministerul de Interne, dar o va putea face in orice alta institutie de stat.

Nu e clar la acest moment daca Guvernul va introduce aceasta interdictie printr-o ordonanta de urgenta sau printr-un proiect de lege trimis Parlamentului.

In ultimele saptamani, presa a relatat numeroase cazuri de tineri pensionari de la stat care s-au intors imediat in institutiile din care s-au pensionat, uneori chiar pe postul din care au plecat la pensie.

Category: Arad
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu