Guvernul a decis cand vor fi restituiti banii pentru taxele auto platite in ultimii 10 ani

Niciun comentariu

Românii care aşteaptă să-şi primească banii înapoi de la stat pentru taxa auto primesc acum un răspuns de la Guvern. Executivul a decis să le restituie sumele datorate până în martie 2019.

Asta după ce, în ultimele 6 luni, nimeni nu şi-a putut recupera taxa, pentru că nu a mai existat o procedura legală.

Vineri, Guvernul a stabilit un calendar pentru restituirea diverselor taxe auto plătite de şoferi în ultimii 10 ani. Aşadar, cei care au plătit taxa specială pentru autoturisme, taxe de poluare şi cea pentru emisii poluante vor primi banii înapoi pe parcursul anului viitor.

Dar cei care au plătit timbrul de mediu mai au de aşteptat. Aceasta va fi restituită între 1 septembrie 2018 și 31 martie 2019.

Important de precizat este că, pentru a vă primi banii înapoi, este nevoie să depuneţi o cerere la sediile ANAF. De jumătate de an, şoferii nu şi-au mai putut primi banii, pentru că, odată cu eliminarea timbrului de mediu, a fost anulată şi procedura de restituire a ei.

Iată că problema care a fost rezolvată abia acum, iar statul trebuie să găsească 6 miliarde de lei, atât cât are de restituit şoferilor noteaza stirileprotv.ro

Category: Arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu