Donald Trump, întâmpinat cu proteste la Chicago

chig

Favoritul la învestitura republicană pentru Casa Albă, Donald Trump, și-a anulat din motive de “securitate” un miting prevăzut vineri seară la Chicago (nord), a anunțat echipa sa de campanie, potrivit AFP, citată de Agerpres.

“După ce s-a întâlnit cu forțele de ordine, (Donald Trump) a decis că, pentru securitatea zecilor de mii de persoane adunate în interiorul sau în jurul sălii, mitingul din această seară să fie amânat pentru o dată ulterioară”, a explicat echipa sa într-un comunicat.

Tensiunea a crescut vineri în oraș, cu manifestanți adunați în interiorul și în jurul clădirii universității din Illinois unde candidatul urma să ia cuvânt puțin mai târziu.

Mulți dintre aceștia au denunțat rasismul în numele mișcării “Black lives matter” (viața negrilor contează).

Anterior în cursul zilei de vineri, miliardarul american a fost din nou întrerupt în repetate rânduri de manifestanți cu ocazia unui alt miting la St Louis, în Missouri (centru).

Aceste noi incidente au avut loc cu câteva zile înainte de o nouă “super marți” cu primare în cinci state, unde Donald Trump este dat favorit chiar dacă rămâne contestat în rândul propriului partid.

sursa: www.realitatea.net;

Categorie: mandri.ro
Tags: casa alba, chicago, presedinte trump, proteste trump, trump

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici