Corupție la cel mai înalt nivel | Cercul vicios Obama, Biden și Clinton!

obama biden clinton jpeg

Raportul final al Consilierului Special John Durham cu privire la problema Operațiunii Crossfire Hurricane și supravegherea ilegală a fostului candidat și ulterior președinte Donald J. Trump a dezvăluit că John Brennan, directorul CIA la momentul respectiv, a informat personal președintele Barack Obama și vicepreședintele Joe Biden că agenția deține dovezi în posesia sa conform cărora fosta secretară de stat Hillary Clinton intenționa să creeze un scandal pentru a implica Rusia în afacerile lui Trump.De asemenea, Durham a dezvăluit în mod compromițător că în niciun moment guvernul nu a deținut vreo dovadă reală referitoare la vreo înțelegere între Trump și Rusia la momentul lansării anchetei.

“Mai mult, bazându-ne pe probele adunate în cadrul mai multor investigații federale și costisitoare referitoare la aceste aspecte, inclusiv în cadrul acestei investigații actuale, atât forțele de ordine americane cât și biroul de informații nu par să fi avut în posesie vreo dovadă reală de conspirație la începutul anchetei Crossfire Hurricane”, a scris el.

Toate acestea indică faptul că toți cei trei, Clinton, care inițial a finanțat scandalul, Biden, care a beneficiat indirect de pe urma acestuia mult mai târziu în 2020, și Obama, cel mai probabil știau că acuzațiile privind conspirația cu Rusia din dosarul Steele erau false și le-au folosit drept bază pentru o anchetă politic motivată.

Revelațiile recente conform cărora fostul președinte Obama era conștient și de adâncirea schemei de trafic de influență a lui Biden, în care se presupune că considerații diplomatice au fost schimbate pe bani de către familia Biden, ridică, de asemenea, întrebări cu privire la cât de conștientă era Clinton, în calitate de secretar de stat între 2009 și 2013, în privința eforturilor în curs ale lui Hunter și James Biden în China și Europa de Est. Implicația este că există o progresie liniară directă a corupției care se împletește nu doar prin familia Biden, ci și în administrația Obama și potențial și în cazul Clinton-ilor.

“Raportul Durham este un tratat absolut DEVASTATOR cu privire la folosirea în scopuri politice a FBI-ului împotriva președintelui Trump. Aceasta ar trebui să fie un semnal clar pentru reforma legislativă. Avem nevoie să reducem finanțarea și să retragem autorizația entităților guvernamentale care sunt transformate de la scopul legitim de apărare a națiunii noastre în aripi de executare ale partidelor politice.” – Matt Gaetz – Reprezentant al Statelor Unite

Potrivit lui Simon Ateba de la Today News Africa, fostul consilier de securitate națională, general-locotenent Michael Flynn (retras), a întrebat în parte:

“America este furioasă. Trump este furios. Eu sunt furios. Și cu toții avem dreptate să fim așa, după publicarea raportului Durham. Cum ne recâștigăm țara și președintele legal ales? ‘Greșelile’ pe care Durham a spus că au fost corectate sunt încă prezente (nu te amăgi).

Senatorul republican Howard Baker Jr., membru minoritar de frunte al Comitetului Senatului pentru Watergate, a adresat o întrebare istorică în 1973 atunci când s-a întrebat despre președintele Richard Nixon: “Ce știa președintele și când a știut?”.

Și asta este cu ce trebuie să se confrunte acum un Congres republican: Ce știau fostul președinte Obama, fostul secretar de stat Clinton și președintele actual Biden despre înscenarea Rusiei și traficul de influență al familiei Biden? Și când au știut? Și acum că democrații au deschis cutia Pandorei, adică au acuzat un fost președinte, va avea un procuror general sau un procuror de district curajul să aducă acuzații împotriva lor în baza Legii privind Organizațiile Influențate și Corupte de Racketeering (RICO) din 1970? Sau, la fel ca mulți dintre acuzații în cazul asaltului de la Capitoliu de pe 6 ianuarie, vor fi acuzați de conspirație sedițioasă?

  Alegeri SUA. Hillary Clinton: „Pentru prima dată, o femeie obține învestitura”. Ce îi transmite lui Obama

Ceea ce este clar este că, dacă niciunul dintre ei nu se confruntă cu repercusiuni legale, încrederea poporului american în sistemul nostru de justiție s-ar putea să nu se mai recupereze niciodată.

Jim Jordan va lua măsuri împotriva FBI-ului după ce raportul devastator al lui Durham a expus corupția din cadrul Biroului.

Potrivit Breitbart News, reprezentantul Jim Jordan (R-OH), președintele Comitetului pentru Justiție al Camerei Reprezentanților, a fost intervievat de Sean Hannity la Fox News după publicarea raportului Durham privind inconduita FBI-ului în investigația sa din 2016 asupra lui Donald Trump. Jordan a comentat că următorul pas ar trebui să fie ca Congresul să reducă semnificativ bugetul FBI-ului.

Domnul Jordan și-a început remarcile despre natura politizată a comunității de informații. A relatat că “în 2016, a fost campania Clinton care a colaborat cu FBI-ul pentru a se lansa în atacuri împotriva președintelui Trump în cadrul alegerilor, în cadrul campaniei sale. În 2020, au fost 51 de foști agenți CIA și oficiali de informații care au colaborat cu campania lui Biden pentru a face același lucru. Deci, am văzut acest lucru de două ori, iar prima dată a fost FBI-ul. A doua dată au fost foști oficiali de informații, dar obiectivul era același, să se atace președintele Trump și să îl împiedice să devină președinte.”

Legislatorul din Ohio și-a îndreptat apoi atenția către informațiile devastatoare din raportul Durham. “Acest raport a fost dur, cât de dur se poate fi… A arătat că FBI-ul condus de Comey a eșuat în misiunea sa de a respecta fidelitatea față de lege”, a spus el. “Gândiți-vă la asta – au eșuat în a respecta legea, asta a constatat raportul. Nicio dovadă. Nicio justificare. Nicio dovadă deloc pentru a începe această investigație, și apoi au vorbit despre o sursă de încredere care a venit și a spus, hei, se pare că este campania Clinton care a inventat totul pentru a se răzbuna pe președintele Trump, și au ignorat aceste dovezi și totuși l-au atacat. Așa de grav este. Asta arată acest raport.”

Reprezentantul Jordan a cerut acțiune din partea Congresului. A remarcat că “singurul mod prin care îi putem trage la răspundere este să acționăm asupra singurului lucru care contează pentru toată lumea – banii. Trebuie să analizăm alocările bugetare. Aceasta este singura influență pe care o avem în cele din urmă în Congres.” Reprezentantul republican a observat: “Trebuie să analizăm puterea banilor dacă vrem să obținem control asupra acestor agenții care au făcut acest lucru nu o singură dată, ci de mai multe ori.”

Jordan a folosit și rețelele sociale pentru a rezuma conținutul raportului Durham, postând că nu s-a găsit “NICI O COLABORARE” între Trump și Rusia.

Politicianul din Ohio a scris ieri lui John H. Durham, autorul raportului, invitându-l să depună mărturie cu privire la raportul său în fața Congresului, în cadrul unei audieri programate pentru 25 mai 2023.

 

IMG 1918 jpeg

Sursă: DC Enquirer

Categorie: mandri.ro, internațional
Tags: coruptie, fbi, hilary clinton, joe biden, Obama

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici