Percheziții la Târnova. Un bărbat a fost reținut!

Niciun comentariu

Polițiştii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase împreună cu cei ai Secției nr.5 Rurală Ineu, sprijiniți de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat percheziții în comuna arădeană Târnova. Au fost vizate domiciliile a doi bărbați de 34 și 26 de ani și saivanul unui tânăr de 21 de ani.

„În urma activităților desfăşurate, la saivanul tânărului a fost depistată o armă de vânătoare calibrul 12 mm și 4 cartușe nepercutate, având acelaşi calibru. Din cercetări a reieșit că arma depistată de polițişti aparține bărbatului de 34 de ani, la domiciliul căruia s-a defăşurat una din percheziții”, a declarat inspector principal de poliţie, Lorena Radu.

Bărbatul de 34 de ani, din Târnova a fost reținut pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor si munițiilor, uz de armă letală fără drept și braconaj cinegetic. Tânărul de 21 de ani este cercetat de polițiști pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

FOTO: arhivă

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu