Consilierul municipal PSD, Ilie Cheşa: „Ce păcat că pe lăngă faptul că se aruncă banii arădenilor peste gard mai vin şi băieţii care rad tot”

Niciun comentariu

Consilierul municipal PSD, Ilie Cheşa, a postat pe site-ul de socializare Facebook două poze şi un text în care vorbeşte despre arborii care au fost tăiaţi:

„Poate multă lume nu ştie că Primăria Arad a alocat (pardon a aruncat????) 150.000  în acest an pentru funcţionarea „Serviciului de investigare a arborilor pentru determinarea sănătăţii acestora şi a potenţialului de risc”. Ce frumos sună şi ceeeee pretenţios. Deci totul ca la carte după norme de investigare ştiinţifice. Ce păcat că pe lăngă faptul că se aruncă banii arădenilor peste gard mai vin şi băieţii care rad tot, fără drept de apel, până rămâne numai asfaltul acela prost şi scump din jur. Copacul din poză nu pare prea bolnăvior domnule primar, dar probabil că şi el face parte dintr-un studiu de prefezabilitate sau este un experiment hibrid în cadrul măreţei curse pentru „Capitală Verde Europeană -2018” care după cum ştim cu toţii dinainte va fi bifată în curând la capitolul regrete”.

pom

Category: Arad
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu