Cântăreaţa de muzică populară Maria Iordana Rad va lansa un nou CD

iordana

Cântăreaţa de muzică populară Maria Iordana Rad pe lângă faptul că va lansa alături de un coleg un nou CD şi că are o perioadă plină de filmări îşi face timp să viziteze şi copiii abandonaţi sau bătrânii din centre de îngrijire.

„Am o perioadă de iarnă cu foarte multe activităţi. Am filmat la Băcia pentru Etno TV, apoi la Favorit TV emisiuni pentru Crăciun, iar la Orizont TV cu colegii mei s-a filmat pentru Revelion. Am fost în emisiune la Banat TV din Reşita, moderatorul fiind Dan Liut. Toată vara am fost în judeţ la spectacole cum ar fi la Lipova, Tisa, Aldeşti. Din toamnă am început o colaborare cu Doru Ţăranu din Timişoara. Toate piesele mele au fost transpuse pe CD la casa de discuri Formula  1 Continental. Îi mulţumesc pe această cale pentru ajutorul acordat. De asemenea, am început o colaborare cu un coleg din Reşita, Marius Ghiocel. Împreună vom lansa un nou CD”, spune Maria Iordana Rad.

După ce ieri cântăreaţa de muzică populară a fost împreună cu colegul ei, Vasy Secman, la Casa de Copii din Jdioara, unde au dus  alimente şi jucării, va  urca, joi, pe scenă la Expo Arad, iar vineri împreună cu colegii ei din ansamblul „Stelele Banatului” va participa la un spectacol de colinde, în Timişoara, la sala Operei. Sâmbătă, Maria va merge împreună cu colegul ei Ghiță Onofrei la un azil de bătrâni pentru a le încălzi celor de acolo sufletul cu colinde şi cântece dragi, iar duminică va merge la Lugoj unde este invitată la filmările de Crăciun de către fraţii Sergiu şi Silviu Boian.

  Camera de Comerț arădeană pregătește inspectori în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă

 

Categorie: arad
Tags: CD, evenimente, importante, maria iordana rad, stiri arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici