Brian May, chitaristul trupei Queen, a dat detalii cutremurătoare despre suferinţa lui Freddie Mercury din timpul vieţii

Niciun comentariu

Brian May, chitaristul trupei Queen, susţine că Freddie Mercury şi-a pierdut aproape tot piciorul în timp ce suferea de sida şi că regretatului vocalist nu îi plăcea să discute despre boala care îl măcina, potrivit contactmusic.com.

Solistul trupei Queen, Freddie Mercury, a murit în 1991 din cauza unei pneumonii cauzate de sida, iar acum, chitaristul grupului muzical, Brian May, a dezvăluit că regretatul vocalist – care a murit la 45 de ani – a suferit teribil din cauza bolii.

Făcând declaraţii pentru Sunday Times Magazine, May a spus: ”Problema a fost de fapt piciorul lui, care în mod tragic mai era foarte puţin din el…Odată ni l-a arătat la cină şi mi-a spus: <<Oh, Brian. Îmi pare rău că te-am supărat, arătându-ţi asta>>, iar eu i-am spus: <<Nu sunt supărat, Freddie, decât din cauza faptului că tu ai de suferit atât de mult >>”.

Brian a mai povestit că atunci când Freddie a dezvăluit că are sida, le-a spus membrilor trupei că nu este ceva despre care vrea să discute.

Sigur, cu toţii ştiam că are sida, dar nu voiam să ştim. A spus <<Probabil că voi vă gândiţi că am de-aface cu chestia asta şi nu vreau să vorbesc despre asta şi nu vreau ca vieţile noastre să se schimbe, dar asta este situaţia>>. Apoi a trecut mai departe”, a mai spus Brian May.

Freddie a ţinut mult la viaţa sa privată, dar şi a celor din jurul său, astfel că a dezvăluit publicului că suferă de sida doar cu 24 de ore înainte de a muri.

În urma conjecturii enorme din presă, în ultimele două săptămâni, doresc să confirm că am fost testat seropozitiv şi am sida. Mi s-a părut corect să ţin informaţia pentru mine până acum pentru a proteja viaţa privată a celor din jur. Totuşi, a sosit timpul pentru prietenii şi fanii mei din întreaga lume să afle adevărul şi sper că toată lumea mi se va alătura, mie şi doctorilor mei, în lupta împotriva acestei boli teribile”, a spus atunci solistul.

Category: Arad
Tags: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu