Aradul cel mai bun din vestul tarii.Echipamente si tehnologii unice in Romania la DEMO PLAST

Niciun comentariu

Putini dintre noi stiu ca Aradul are (cel putin deocamdata) un avantaj fata de Timisoara si Oradea. Acest avantaj se numeste EXPO ARAD. Cele trei sali de expozitie localizate la iesirea spre Nadlac sunt singurele de aceasta marime din vestul tarii.

Targurile si expozitiile foarte mari gasesc la EXPO ARAD singurul loc in care se pot desfasura ca atare.

DEMO PLAST gazduit de EXPO ARAD chiar zilele astea reuseste sa aduca vizitatori din toata tara prin prezentarea unor echipamente si tehnologii unice.

Facem referire aici la unul dintre expozanti FANUC care a adus in premiera in Romania la Arad masinile de injectat mase plastice in matrita ROBOSHOT.

Un alt expozant de top mondial WITTMANN BATTENFELD a facut un adevarat spectacol  la DEMO PLAST cu un robot  care ocupa tot centrul unei hale expozitionale si prezinta live cum se produc masele plastice.

Interesanta este si oferta unor universitati din Iasi si Bucuresti pentru viitorii studenti din vestul tarii prezente la DEMO PLAST.

Despre DEMO PLAST organizatorii targului

DEMO PLAST [Vest] – (Expo & Forum) – deschide perspectiva unor moduri noi de abordare a productiei, fiind platforma unor oportunitati de afaceri si de parteneriat unice. Aici vor fi prezentate tehnologii, echipamente, automatizari, materiale si servicii – solutii moderne pentru eficientizarea proceselor din industria prelucrarii maselor plastice, cauciucului si a materialelor compozite. Respectand conceptul „DEMO”, la DEMO PLAST se va pune accentul pe practica si vor putea fi vazute la lucru cele mai recente echipamente ce inglobeaza inovatii Industry 4.0 si IIoT, iar companii expozante de top vor prezenta solutii pentru intreg lantul de proces in productia componentelor din plastic, cauciuc si compozite.

Despre DEMO PLAST pareri foarte bune au si banatenii:

PETER HOCHMUTH, PREȘEDINTE, ASOCIAȚIA CLUBUL ECONOMIC GERMAN BANAT

Membrii noștri sunt foarte interesați de această inițiativă. Este pentru prima oară când se desfășoară două târguri importante din domeniul tehnologiei și industriei – metal şi mase plastice – în vestul țării, la Arad. Mulți dintre membrii noștri, și nu numai, lucrează în aceste domenii. Fiind una dintre cele mai importante regiuni industriale ale României, Banatul găzduiește sute de întreprinderi axate pe industrie, întreprinderi mici și mari, naționale și internaționale, pentru care astfel de evenimente sunt o ocazie foarte bună de a face schimb de experiență. Le dorim organizatorilor și participanților mult succes!”

Organizatorul DEMO PLAST este Tehnic Media

Tehnic Media este editorul ,,T&T-Tehnica si Tehnologie”, revista premium care se adreseaza specialistilor si managerilor cu activitate in domeniul industrial. De asemenea, Tehnic Media este si organizatorul Demo Metal prezent si la ARAD cel mai important eveniment din Romania in domeniul prelucrarii metalelor, eveniment sprijinit de ACAROM – Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania, AHK – Camera de Comert si Industrie Romano-Germana, CCIFER – Camera de Comert si Industrie a Frantei in Romania si de OPIAR – Organizatia Patronala.

Category: Arad
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu