Cermeiul începe bătălia pentru un loc în Liga a 3-a; Aslău: „Nu ne facem tactica în funcție de adversar”

cermei 1

Cermeiul e înaintea unei performanțe extraordinare, promovarea în eșalonul trei al fotbalului românesc. Viitorul Feleacu e ultima „redută” în cadrul dublei manșe, programată mâine, de la ora 18, pe Teuz, respectiv sâmbăta viitoare, la Cluj.

La o simplă privire asupra loturilor celor două combatante, dar și a manierei în care au gestionat acest an competițional, cu seriozitate în pregătire și investiții din partea conducerii, Lunca Teuz Cermei e favorită. Chiar antrenorul vizitatorilor de mâine a recunoscut asta, motivând lipsa de antrenamente în dreptul elevilor săi, dar Mircea Aslău nu crede deloc în această afirmație. „E o tactică din anii ’80, pe care noi am citit-o și nu vom pica în plasă. Pot fi de acord cu faptul că suntem pregătiți, dar asta numai pentru că știm cât am muncit în acest an, dar nu vreau să facem comparații. Feleacu nu va intra ca mielul la tăiat în acest baraj, și-au luat și ei destule informații despre noi, cum și noi știm câte ceva despre ei. Cred că cel mai bun compartiment al lor e linia de mijloc. Au jucători rapizi pe benzi și un playmaker bun, care apare și la finalizare. Nu ne vom face, însă, tactica în funcție de ei, vom încerca să jucăm ce știm noi și să profităm la maxim de faptul că jucăm în fața propriilor susținători. Sperăm să fie cel puțin 1000 de oameni la meci, noi așteptăm mai mulți. Eu zic că ei trebuie să-și facă griji în special pentru mâine și mai sperăm chiar să nu scape de ce le este teamă, adică fazele fixe”, a spus antrenorul Cermeiului, ce ar putea primi, mâine, cadul perfect din partea elevilor săi cu ocazia aniversării a 16 ani de la căsătorie.

  Curg amenzile împotriva Retim-ului

Până la urmă, N. Varga și Nistor au șanse mari să fie titulari mâine. „Sperăm să-i avem măcat 60-70 de minute pe gazon, Norbi poate chiar mai mult. Ambii strâng din dinți și vor să joace, vor să ajute cum de fapt au făcut-o tot anul”, a mai menționat Aslău.

Formații probabile:

Cermei: Fl. Rusu – Ad. Popa, Cotoc, Gurban, Suslak – Purece, Varga, Nistor, Vereș – Bulza, Sălăjan.

Feleacu: Silaghi – Burcă, Crişan N, Mureşan, Moldovan D – Grigoroşcuţă, Macula – Crişan C, Goga, Moldovan H – Danciu.

Arbitri: Marius Omuț (Oradea) – Ciprian Fiter (Sânmartin), Rareș Lakatos (Oradea).

Observatori FRF: Iulian Spătaru (Timișoara) și Teodor Biriș (Hunedoara)

Radio Timișoara vă ține la curent cu desfășurarea partidei, dar vă va mai oferi aspecte în direct și de la meciurile: Ripensia Timişoara – Hercules Lupeni, respectiv Pandurii Cerneţi – Şcolar Reşiţa. Partidele de baraj vor fi transmise pe frecvenţa de unde medii, 630 kHz, a postului de radio de pe Bega.

Categorie: arad
Tags: cermei feleacu liga 3-a baraj aslău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici