Angajații arădeni, chemați la dezbateri de Ziua Internaţională a Securităţii şi Sănătăţii în Muncă

itm3

Organizaţia Internaţională a Muncii (OIM) sărbătoreşte Ziua Internaţională a Securităţii şi Sănătăţii în Muncă pe 28 aprilie pentru a promova prevenirea accidentelor şi a bolilor profesionale la nivel mondial. Este o campanie de sensibilizare menită să concentreze atenţia internaţională asupra tendinţelor emergente în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă şi a dimensiunii la nivel global a leziunilor, bolilor şi deceselor legate de muncă.

28 aprilie este, de asemenea, o zi în care mişcarea sindicală din lume onorează memoria victimelor accidentelor de muncă şi a bolilor profesionale şi organizează simultan campanii în întreaga lume.

„ITM Arad celebrează Ziua Internaţională a Securităţii şi Sănătăţii în Muncă, prin întruniri cu agenţii economici arădeni, interesat fiind ca rezultatul acestora să se reflecte prin promovarea şi asigurarea de către aceştia, a unui mediu de muncă sigur şi sănătos pentru salariaţi, cu respectarea normelor de securitate şi sănătate în vigoare“, susține Ecaterina Isac, inspector al ITM Arad.

Categorie: arad
Tags: itm, munca, securitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici