CITITI CU ATENTIE! Se poate intampla oricui in parcarea subterana de la Mall! – Galerie foto

5

Astazi pe la ora 14 am intrat la Mall Baneasa in parcarea subterana. Am vazut un loc gol si am parcat cu spatele ptr a-mi fi mai usor sa ies la plecare. In timp ce parcam, am vazut un barbat care vorbea la telefon de zor, in spate dreapta la vreo doi metri de masina. Nu l-am bagat in seama crezand ca este de la masina de alaturi. Am iesit din masina, am trantit portiera dupa care am aruncat o privire in spate (de obicei nu ma mai uit dar acum nu stiu ce mi-a venit…) si l-am vazut pe respectivul ca se departa de masina mea (pleca de langa usa mea din spate dr. (in timp ce eu il vazusem ultima data la vreo 2 M de masina). M-am gandit ca o fi un nebun care sa apropiat ca sa-mi zgarie portiera (am mai gasit-o zgariata prin parcari). Ducandu-ma sa vad, gasesc usa respectiva deschisa. Barbatul continua sa se faca ca vorbeste la telefon (vorbea chiar zgomotos ca sa nu para ca s-ar ascunde de ceva). Nu mi-a venit sa cred….deci in timp ce eu am trantit portiera mea, el a deschis-o pe cea din spate dreapta, perfect sincronizat. Daca nu vedeam, urma sa inchid din telecomanda si sa plec, dupa care el sa fure linistit ce dorea din masina. La masina mea daca o usa ramane deschisa, restul se inchid normal, cea deschisa ramanand neblocata. Probabil ca si la alte masini este la fel. In fine, am scos telefonul si am inceput sa-l fotografiez. Cand a vazut ca-l pozez,a fugit prefacandu-se mai departe ca vorbeste la telefon (hot nebun). Am strigat sa stea dar ….a fugit . L-am surprins totusi inainte de-a fugi si il pun aici. Poate ca-l veti intalni si voi in parcarile de la supermaket-uri. Va rog sa dati si voi mai departe ca sa afle cat mai multi de aceasta noua metoda de a-ti fura din masina sau mai rau:de a-ti fura masina cu totul! Eu am avut mare noroc ca am fost inspirat sa mai privesc odata inapoi…Bafta si mare grija cand inchideti masina in parcari! Nenorocitii sunt printre noi si toata treaba lor este sa gaseasca metode care noua nici prin cap nu ne trec, pentru a fura.

  Bancnotele românești false, în creștere cu 70%. Care este cea mai falsificată bancnotă

1-12

2-83-65

Sursa: www.traficromania.info

8 comentarii. Leave new

  • Am speranta ca l-ati raportat la politie cu tot cu poze. Cel mai probabil era un hot de masini.

    Răspunde
  • Ce bine că ați încercuit infractorul în poze, că dacă nu era cercul ăla roșu, poate-l confundam cu altcineva! Stai…

    Răspunde
  • Noua chiar ni s-a intamplat varianta ca iti cere bani de benzina si iti lasa buletinul garantie. Nu am muscat-o pt ca citisem pe net despre modalitatea asta de a insela

    Răspunde
  • La majoritatea masinilor NICI o usa nu se blocheaza daca una este deschisa. Si se aude si un zgomot specific iar semnalizarile clipesc de 2 sau de mai multe ori avertizand ca ceva este in neregula.
    Mi-e greu sa cred ca au inventat modul asta de a fura, majoriatea soferilor (care isi cunosc masina) ar remarca imediat ca ceva e in neregula.

    Răspunde
  • DUPA FIZIC E CIOROI DIN MAMA INDIA !

    Răspunde
    • si tu dupa vocabular esti un incult crescut de o vaca , cioroii cum iti place tie sa ii numesti sunt originar din kazakhstan ,pe langa ca esti prost mai si dai pe langa.

      Răspunde
  • In ziua de azi fac orice ca sa fure ! Munca nu le place

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici