Zeci de voci au strigat în faţa Penitenciarului Arad: „Prună nu uita puşcăria e a ta” FOTO VIDEO

Niciun comentariu

Angajaţii Penitenciarului Arad au protestat joi dimineaţa în faţa instituţiei ca urmare a nerezolvării revendicărilor pe care aceştia le au de luni bune. Aproximativ o sută de persoane, în frunte cu liderul sindical Adrian Salade, au cerut demisia ministrului Justiţiei.

La acţiunea de protest participă şi sindicalişti din alte penitenciare din ţară. Aceştia cer demisia ministrului Justiţiei, Raluca Prună.

Pe bannerele pe care protestatarii le purtau se putea citi: „Jos cu nepotismele!”, „Stop discriminării”, iar lozincile scandate sunt: „Demisia!, Demisia!” sau Cine nu sună, o vrea pe Prună!”, ori „Prună nu uita puşcăria e a ta”. De asemenea, ei au fost dotaţi cu fluiere şi vuvuzele.

Acţiunea de la Arad se înscrie într-o serie mai amplă de proteste ale personalului din penitenciare ca urmare a promisiunilor neonorate de către Guvern. „La Arad sunt 450 de angajaţi, iar necesarul ar fi de 622 de persoane. Sunt peste 30.000 de ore de muncă neplătite”, a spus Adrian Salade, liderul sindicatului arădean.

protest-penitenciar protest-penitenciar-11 protest-penitenciar-10 protest-penitenciar-9 protest-penitenciar-7 protest-penitenciar-6 protest-penitenciar-5 protest-penitenciar-4 protest-penitenciar-3 protest-penitenciar-2 protest-penitecniar-8

 

Category: Arad
Tags: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu