OMS anunță sfârșitul pandemiei Covid-19 | În același timp tot OMS împreuna cu Bill Gates și acoliții săi prezintă o simulare a unei noi pandemii care ar urma sa facă ravagii în 2025, denumită S.E.E.R.S

seers jpg

Dacă v-ați bucurat că OMS (Organizația mondială a sănătății) tocmai a anunțat sfârșitul pandemiei Covid-19, vă anunțăm că v-ați bucurat degeaba. Se pare că aceste instituții care se dau a fi cei mai mari experți în domeniul sănătății, ne pregătesc un lucru cu adevărat special, iar acel lucru se pare că este, o nouă pandemie denumită S.E.E.R.S. (Severe epidemic enterovirus respiratory syndrome), și nu doar că o pregătesc cu mare minuțiozitate, deja au și anul pentru care se pregătesc, și mai exact această pandemie, după spusele lor, s-ar putea să înceapă în anul 2025 (țineți minte data pentru că va fi cel puțin interesant).

Link direct către institutul John Hopkins pentru cei ce vor sări repede să eticheteze această informație ca fiind o conspirație.

Având în vedere că pe site-ul https://can-sim.ca/ care este denumit canadian alliance of nurse educators using simulation (alianța canadiană a educatorilor de asistenți medicali folosind simulari),  apar 2 articole care sunt specifice pentru covid, și sunt datate în 25 aprilie 2018, dată la care noi nici măcar nu știam de existența unui astfel de virus, și nici prin cap nu ne trecea în ce mod ne vor fi abuzate drepturile și ce genocid va urma, și  trebui să luăm cel puțin în serios, aceste simulări cu care se joacă domnul Gates.

can sim scaled

Din nou, marele “filantrop” Bill Gates, care se pare că și-a găsit un nou hobby și o nouă afacere extrem de profitabilă, este în centrul acestui exercițiu de simulare, la fel cum a fost cu ani în urmă, și mai exact prin 2015, unde acest mic sau mai nou dupa termenii lui, novel nostradamus, într-un discurs ținut pe cunoscuta platformă TED, prezicea următoarea pandemie, și acum știm totți la care făcea referință. Link Ted

24829 jpegNu pare chiar atât de incredibil, având în vedere că aceast individ, și-a început cariera infectând propriul sistem de operare, ca mai târziu să vândă software de tip antivirus.

Acum se pare că salvatorul planetei, nu a ezitat nici o secundă să achiziționeze compania Pfizer, care după statisticile găsite pe site-ul Statista, compania Pfizer, deținută de el, a avut un profit uriaș.

Vorba aia, a furat dar a și făcut. Dar mai exact ce a făcut?

Răspunsul la această ultimă întrebare, dacă stăm atenți și verificăm mai exact, cel puțin ne va strica somnul.

Pe lângă faptul că acest distins domn pe nume Gates, a încercat să își propage otrava în toată lumea, cunoscând perfect reacțiile adverse, se pare că din nou încearcă să facă profit fără a ține cont de repercursiuni.

India a fost una dintre țările care au refuzat ferm acest vaccin, iar pentru cei care nu sunt informați, motivul a fost unul simplu:

Când lumea a intrat în panică și a permis producătorilor de vaccinuri să acționeze în mod liber, India și-a păstrat calmul și a luat decizii raționale.

Autoritățile indiene de reglementare au urmat procedurile corespunzătoare în negocieri. Pfizer a refuzat să efectueze teste clinice locale și a insistat asupra imunității legale. India a continuat să se opună.

  Un copil spune că a fost VIOLAT cu o MĂTURĂ și un DOP de STICLĂ. Băiatul a LEȘINAT. Agresorii au fost ARESTAȚI

Între timp, a început o mare propagandă de relații publice. Narativa era că Pfizer poate salva India, dar birocrația își tergiversa deciziile, în timp ce oamenii mureau. Influencerii și liderii de opinie au început o campanie puternică, arătând cât de mult avea nevoie India de vaccinurile Pfizer și cum guvernul ne dezamăgea. Opoziția a acuzat guvernul că urma politici protecționiste prin nepermiterea vaccinurilor Pfizer și Moderna.

În ciuda unei astfel de presiuni, India nu a cedat. În cele din urmă, Pfizer și-a retras cererea în 2021, iar noi am continuat programul nostru de vaccinare cu medicamente care se conformau cerințelor legale.

Recent, lumea a început să critice comportamentul autoritar al Pfizer. Recent, CEO-ul Pfizer a fost abordat pe străzile din Davos. Într-un videoclip viral, a evitat întrebările dificile referitoare la eficacitatea vaccinurilor. Parlamentul European l-a chemat repetat pe CEO-ul Pfizer la audieri în Bruxelles, iar el a evitat aceste întrebări. Acum se pun întrebări despre imunitatea acordată producătorilor de vaccinuri. Link articol complet thedailyguardian.com

Dar să revenim la această nouă simulare despre care cum raportam într-un articol anterior, expertul nostru și prea-curatul Arafat ne informa ca va urma o nouă pandemie cu rată de mortalitate de 20%.

Cioclul Arafat revine cu un anunț apocaliptic despre o nouă pandemie: Ar putea avea 20% mortalitate

 

Se pare că devine tot mai realistic scenariul prin care companiile dirijează guvernele, în special al nostru, unde acești veșnic înfometați guvernanți care nu sunt buni de nimic decât să își dea pensii speciale și să ne vândă la cel care licitează mai mult, pentru a-și asigura funcții în diferite instituții externe, și se pare că am ajuns cu adevărat monedă de schimb.

Pentru cei care cunosc limba engleză, vă invităm să urmăriți clipul de mai jos, unde este explicat perfect, planul care deja este pus în aplicare:

Dacă cumva încă mai aveți încredere în guvernanți, și aveți încă falsa impresie că pandemia a fost altceva decât un plan bine pus la punct pentru a controla populația și a ne abuza toate drepturile, vă invităm să citiți o serie de articole intitulate “The Lockdown Files” publicat de către vestitul outlet de știri din Marea Britanie – The Telegraph, unde au fost divulgate discuții care aveau loc pe Whatsapp între oficiali din parlamentul britanic, unde aceștia efectiv se jucau cu populația și glumeau pe seama a ce variantă de covid să lanseze pentru a speria, ține sub control și a forța populația să se vaccineze: Link original telegraph.co.uk

În continuare vă lăsăm pe dumneavoastră dragi cititori, să trageți concluziile deși sunt clare și pentru un copil de 7 ani.
Și dacă ați tras concluziile, da așa este, chiar atât de proști ne cred dragii noștri lideri. Când banul vorbește, noi nu mai contăm.

Categorie: internațional, mandri.ro
Tags: covid, pandemie 2025, seers, simulare pandemie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici