Votul a fost suspendat deja, într-o comună din Buzău

Niciun comentariu

Votul a fost suspendat în comuna buzoiană Verneşti până la cel puţin ora 9.00, în condiţiile în care buletinele de vot au fost tipărite greşit.

Buletinele de vot pentru alegerea primarului au mai multe pagini, respectiv pe prima pagină sunt nume ale candidaţilor la Primărie, iar pe filele următoare sunt numele celor care candidează pentru funcţiile de consilieri locali, deşi acestea ar fi trebuit să fie tipărite separat.

Prefectul Sava a anunţat că procesul de votare va fi suspendat până cel puţin la ora 9.00, timp în care se încearcă tipărirea unor noi buletine de vot la o tipografie locală.

În judeţul Buzău au fost amenajate 427 de secţii de votare, peste 395.000 de persoane fiind aşteptate la urne. Un număr de 80 de secţii sunt în municipiul reşedinţă de judeţ, unde pe listele electorale permanente sunt  114.194  de alegători, pentru funcţia de primar candidând 13 persoane. În şase dintre cele 87 de localităţi din judeţ, respectiv Mărgăriteşti, Florica, Chiliile, Căneşti, Blăjani şi Pănătău, există câte un singur candidat la primărie.

Peste 18.000 de secţii de votare s-au deschis duminică, la ora 7.00, în toată ţara, la urne fiind aşteptaţi 18.320.473 de români cu drept de vot pentru a-şi alege primarul, dar şi consilierii locali şi judeţeni, urmând ca votul să se încheie la ora 21.00. La acest scrutin, vor putea să îşi exercite votul doar cei care se află duminică în localităţile de domiciliu.

sursa: www.news.ro;

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu