Vindea ţigări netimbrate trecătorilor

Niciun comentariu

Marți, 28 iunie a.c., în jurul orei 10.00, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, aflat în serviciu de ordine și siguranță publică, a depistat în zona Pieței ”Mihai Viteazul” din municipiul Arad, o persoană care oferea trecătorilor, spre comercializare, pachete cu țigări.

Persoana a fost identificată, aceasta fiind un bărbat în vârstă de 38 de ani, cu domiciliul în municipiul Arad. La controlul efectuat, în îmbrăcămintea sa au fost găsite 57 pachete cu țigări netimbrate sau timbrate necorespunzător, de diferite mărci.

Jandarmii au luat măsura ridicării în vederea confiscării întregii cantități de țigări și au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere că sunt asimilate infracțiunii de contrabandă colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia, conform prevederilor Codului Vamal al României.

Category: Arad
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu