VIDEO Femeie în genunchi în faţa poliţistului pe care îl roagă să nu o amendeze după ce a încălcat ordonanţele militare

3 comentarii

Imagini uluitoare surprinse într-un cartier din Drobeta Turnu Severin. O femeie care își plimba câinele pe afară s-a pus în genunchi în fața polițistului pentru a-l ruga să nu o amendeze.

Apropiații femeii spun că aceasta avea declarația la ea, însă o completase greșit, iar polițistul trebuia să o amendeze cu 2000 de lei conform legii.

Pe de altă parte, autoritățile spun că femeia din imagini nu avea deloc declarație pe propria răspundere. Sursele oficiale spun că femeia care a ieșit la plimbare cu animalul de companie nu a fost amendată.

Category: mandri.ro
Tags: , , ,

3 comentarii. Leave new

  • Futa-l dracu de analfabet de politist! O fi iesit femeia cu o fiola de Covid in curul cainelui sa il imprastie pe stradă! Împușcați ar trebui imbecilii ăștia!!!!!

    Răspunde
  • E plina lumea de retardati…daca video-ul avea si sunet era alta chestie, dar totusi…de ce mortii ei s-a asezat in genunchi??? Toti dau vina pe politist…ca ce? Ce a facut? Daca o punea el in genunchi mai ziceam dar s-a asezat singuraaaa!!!
    Amenzile au „aparut” sa faca idiotii sa stea in casa, multi cred ca daca au acea declaratie sunt imuni, nu dragii mei idioti, acele hartii va apara de amenda doar, nu si de virusi si alte chestii. Iar cand nu esti in stare sa completezi cateva cuvinte trebuie neaparat sa-ti iei amenda sau bataie (pentru cei care nu platesc amenzile) dearece din cauza acestori specimene suntem unde sunte…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu