Vicepreședintele UTI a fost ridicat de mascați

Niciun comentariu

Vicepreşedintele UTI a fost ridicat în această dimneaţă de mascaţi. Ion Obloja este acuzat de evaziune fiscală. În acest dosar, prejudiciul depăşeşte 21 de milioane de lei.

Acuzațiile aduse sunt cele de evaziune fiscală și de grup infracțional organizat. În acest moment au loc mai multe percheziții în localități din jurul Bucureștiului dar și în sediul UTI din interiorul aeroportului Otopeni.

 

Perioada infracțională stabilită de procurori este între 2009 și 2011, iar angajați ai companiei UTI dar și vicepreședintele grupului ar fi creat un mecanism prin care ar fi reușit să scoată sume importante de bani din companie prin crearea unor contract fictive. În acest mod ar fi evitat plata unor taxe către stat.

 

Urmează să se facă audieri în această dimineață. Evaziunea fiscală stabilită de către procurori este de 21 de milioane de lei.

Procurorii susțin că se extrageau sume importante de bani din companii aflate în stare de insolvență sau lichidare, folosindu-se de încheierea unor contracte cu valoare foarte mare între acele companii și UTI.

 

 

 

Sursa:digi24

 

 

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu