Valentin Costea, soţul prezentatoarei TV Diana Mariş Costea, ar fi împlinit astăzi 37 de ani

Niciun comentariu

Valentin Costea, soţul prezentatoarei TV Diana Mariş Costea, ar fi implinit, astăzi, 37 de ani. Cu durere în suflet şi cu regretul că nu este alături de ea, Diana a postat pe site ul de socializare Facebook următorul mesaj: „Daca firul vieţii lui, nu ar fi fost întrerupt brusc şi atât de nedrept…Vale ar fi împlinit azi 37 de ani…”.

Amintim că Valentin Costea, a murit, în luna martie 2015, la Spitalul Judeţean din Timişoara, unde era internat. Valentin Costea intrase în moarte cerebrală, în urmă cu o săptămână înainte să moară. Conform medicilor de la Spitalul Judeţean Timişoara, decesul lui Valentin Costea (36 de ani) a survenit, , în urma unui stop cardiac.

„Pacientul era în moarte cerebrală de la începutul săptămânii trecute, fapt confirmat neurologic, stare care era ireversibilă”, a declarat Marius Craina, a declarat pe atunci directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara. El intrase în moarte celebrală la câteva zile după ce fusese victima unui atac brutal săvârşit de un fost angajat al atelierului auto. Imediat după incident, Valentin Costea a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Medicii au spus atunci că, în urma unei hemoragii puternice, s-a creat un hematom care presează creierul şi care trebuie extirpat de urgenţă. Victima a pierdut şi foarte mult sânge, din cauza leziunilor, ceea ce a cauzat alte complicaţii.

 

 

Category: Arad
Tags: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu