Văcean, managerul primarului…

Niciun comentariu

După o lungă perioadă de travaliu şi chin, în care Filarmonica de Stat din Arad a ajuns bătaia de joc a întregii ţări şi nu numai, administraţia locală a realizat că Corneliu Alin Văcean nu mai poate sta pe scaunul de director al uneia dintre cele mai apreciate instituţii de gen din ţară.

Astfel, în urma derulării celor două etape ale evaluării activităţii managerului Filarmonicii, comisia de evaluare a apreciat faptul că acesta a desfăşurat „o activitate managerială mediocră, (am spune noi, cei de la Mândri, doar mediocră??? Nu cumva e cam mult?), îndeplinidu-şi parţial programul minimal“.

Văcean a absentat de la propria-i evaluare, însă nu este pentru prima oară când face asta. „Bărbăţia“ şi-a demonstrat-o doar în faţa… oglinzilor de Mercedes şi în faţa angajaţilor săi, pe care nu a ezitat să îi dea afară ori de câte ori a avut ocazia. Bineînţeles că absolut toate procesele au fost pierdute, iar banii pierduţi vor fi recuperaţi din buzunarele arădenilor. Şi nu este vorba despre bani puţini. Nu trebuie uitat faptul că toate aceste procese pierdute ale Filarmonicii s-au datorat şi juristei, apropiate de Văcean, care ar merita un control pentru a vedea dacă nu cumva banii ar putea fi recuperaţi de la această persoană… a cărui rol a fost mai mult acela de a găsi beţe în roate angajaţilor nemulţumiţi de managementul care îi umplea buzunarele.

Revenind la evaluarea managerială a lui Văcean, nota finală a fost de 3,33. Mai trebuie spus şi faptul că Văcean a reuşit să obţină de la comisie şi trei note de ZERO. Putem spune astfel că Văcean nu este doar un director de trei parale, ci de trei ori trei parale…

Mai jos se poate citi raportul evaluării întocmit de comisie, precum şi note primite de Văcean, raport care a putut fi accesat de pe site-ul CMC.

Rezultate-evaluare-management-Filarmonica-de-Stat-Arad

Category: Arad
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu