Un tânăr din Buteni a încercat să-și ascundă furtul, punând poliția pe o pistă greșită. A furat 20.000 de lei!

Niciun comentariu

Polițiștii postului Buteni au fost sesizațide, la data de 26 august,  către un tânăr de 23 de ani din Buteni, despre furtul unei sume de banidintr-o casă de jocuri și pariuri.

„Cel care i-a sesizat direct pe polițiști a relatat faptul că în noaptea de 25/26  august a.c., persoane cunoscute, prin efracție ar fi pătruns în incinta unității, de unde, dintr-un seif, ar fi sustras suma de 20.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că situația relatată de tânăr nu coincindea cu cele constate în urma administrării mijloacelor de probă.

În fapt,tânărul reclamant, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, ar fi pătruns în incint acasei de jocuri și pariuri de pe raza localității Buteni, iar din seiful unității ar fi sustras suma de 20.000 de lei.

În urma extinderii verificărilor, s-a stabilit că cel în cauză, ar fi utilizat 12.200 de lei din suma sustrasă la pariuri sportive și jocuri mecanice”. a declarat Inspector principal de poliție, Lorena Radu.

Pentru faptele sale tânărul s-a ales cu un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de inducere în eroare a organelor judiciare, distrugere și gestiune frauduloasă.

Category: mandri.ro
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu