Un medic veterinar din Arad a fost trimis în judecată pentru fals în înscrisuri

Niciun comentariu

Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, prin rechizitoriul din data de 14 iunie 2016, a dispus trimiterea în judecată a inculpatei Abu-Gararah Florentina-Xenia – cercetată, în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi participaţie improprie la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că: „în cursul anului 2015, inculpata Abu-Gararah Florentina-Xenia, medic veterinar titular la Cabinet Medical Veterinar Stoica S.R.L., cu sediul în Zărand, jud. Arad, a întocmit în fals convenţia civilă nr. 3 şi a antedatat respectiva convenţie civilă cu data de 01.08.2013, atestând necorespunzător adevărului că, începând cu data de 01.08.2013, a prestat servicii veterinare diverse beneficiarului P.F.A. C.I.R.C.

După întocmirea în fals şi antedatarea convenţiei civile nr. 3, inculpata Abu-Gararah Florentina-Xenia, profitând de bunele relaţii existente între ea şi martorul C. I.R.C., cu intenţie, l-a indus în eroare şi l-a determinat pe acesta din urmă să semneze şi să ştampileze respectiva convenţie civilă, astfel că numitul C.I.R.C., fără vinovăţie, a atestat împrejurări necorespunzătoare adevărului.

Ulterior semnării şi ştampilării de către martorul C.I.R.C.  a convenţiei civile nr. 3, inculpata Abu-Gararah Florentina-Xenia a folosit acest înscris falsificat la licitaţia publică organizată în cursul anului 2015, de Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Arad având ca obiect atribuirea contractului de prestări servicii de supraveghere, prevenire, control şi eradicare a bolilor la animale, a celor transmisibile de la animale la om, protecţia animalelor şi protecţia mediului, de identificare şi înregistrare a bovinelor, suinelor, ovinelor, caprinelor şi a mişcării acestora, precum şi de corectare a eventualelor erori sau neconformităţi generate de nerespectarea termenelor de înregistrare sau de greşeli de înregistrare pe raza CSVA ZĂRAND”.

Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Judecătoriei Chişineu-Criş.

 

Category: Arad
Tags: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu