Un bărbat ameninţă că se aruncă de pe Intercontinental. „Am penalizări 1500 de euro pe zi”

Niciun comentariu

Hotelul Intercontinetal din Capitală a devenit ţinta unui posibil sinucigaş, vineri dimineaţa. Acesta ameninţă că se va arunca de la etajul 16 şi strigă „stop abuzurilor”, „Corupția din România – un semnal de alarmă” şi „Nimeni nu face nimic pentru români”. Deocamdată nu se cunosc motivele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la acest gest disperat.

 

Bărbatul refuză în continuare să discute cu negociatorii, dar pare dispus să vorbească cu presa. El a cerut să urce 3 reporteri, pentru a le spune ce are pe suflet. Se pare că bărbatul este îngropat în datorii şi are, după cum spune chiar el, penalizări de 1500 de euro pe zi la „cămătarii cu gulere albe”.

Bărbatul se află în balcon şi are o cagulă pe cap. Negociatorii se află şi ei în balcoanele vecine, dar omul continuă să-i ignore şi nu vrea să vorbească cu nimeni.

 

Primele care l-au observat şi auzit pe bărbat au fost femeile de serviciu, care au anunţat imediat incidentul la recepţie. Omul are cu el şi două boxe, pentru a se auzi mai bine ce spune. „Ţara cămătarilor legali. România susține și încurajează instituțiile financiare legale. Implică-te și stopează abuzurile”, strigă el, de la balconul etajului 16.

 

La faţa locului au ajuns poliţiştii, pompierii, dar si o ambulanţă. Un negociator încearcă în acest moment să-l convingă pe bărbat să renunţe la gândurile sinucigaşe. Omul s-a închis însă în camera lui şi nu vrea să discute cu nimeni.

 

 

Sursa:libertatea

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu