Un arădean a încercat să introducă în ţară 11 biciclete furate din Germania

Niciun comentariu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au descoperit 11 biciclete furate din Germania, pe care un cetăţean român intenţiona să le introducă ilegal în ţară.

 

Miercuri, în jurul orei 12.00, s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Alexandru F, în vârstă de 23 de ani, cu domiciliul în judeţul Arad, conducând o autoutilitară marca „Mercedes”, înmatriculată în România.

 

La controlul specific efectuat de poliţiştii de frontieră, s-a descoperit în compartimentul marfă al mijlocului de transport 74 biciclete de diferite mărci (Bulss, Zundapp, Fuji, Cobra, Pegasus etc.). Pentru 70 dintre biciclete şoferul a prezentat o factură de 1.500 euro pentru, iar în documentele justificative era specificat faptul că se transportă bunuri personale (covoare, vesele, haine şi 40 biciclete). Deoarece s-au constatat neconcordanţe în documentele prezentate, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea unui control amănunţit.

 

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a rezultat că 11 biciclete sunt furate din Germania. Şoferul autoutilitarei a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că bunurile transportate sunt declarate furate.

 

Poliţiştii de frontieră efectuează în cauză cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt, cele 11 bicicletele, în valoare de aproximativ 5.000 lei, reţinute în vederea confiscării, iar pentru restul de 63 de biciclete se efectuează în continuare.

Category: Arad
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu