Un angajat McDonalds, concediat după ce a postat imagini cu „condițiile dezgustătoare” dintr-un restaurant din SUA (FOTO)

Niciun comentariu

Tânărul a publicat imagini cu tava dintr-o mașină de înghețată, care pare plină de mucegai. Fotografiile au devenit virale, fiind redistribuite de peste 30.000 de persoane. „Vreau ca oamenii să vadă ce mănâncă și cât de dezgustătoare sunt condițiile de aici”, a declarat Nick pentru Buzzfeed News.

Ulterior, el a mai publicat și alte fotografii care susține că au fost făcute în restaurant, în care arată cum este păstrată mâncarea congelată, dar și cu mizeria de nedescris de sub mobilier.

Săptămâna trecută, tânărul a fost concediat, iar managerul restaurantului i-a cerut să steargă pozele de pe Twitter. Proprietarul restaurantului McDonalds a trimis Business Insider poziția companiei, care spune că fast-food-ul a trecut fără probleme până acum inspecțiile sanitare.

„Scopul nostru primar este să avem un restaurant curat și sigur pentru clienții noștri. Avem training-uri pentru angajați și inspecții pentru a ne asigura că sunt respectate practicile sanitare” noteaza digi24.ro

Category: mandri.ro
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu