Umilinţa la adresa sportului arădean continuă. Polivalenta va ajunge club de noapte!

1 comentariu

Reprezentanţii Baschet Club ICIM se arată revoltaţi de faptul că Sala Polivalentă va ajunge club de noapte. Ei au şi postat un mesaj pe site-ul lor oficial:

„Subiectul bazelor sportive din Arad sau mai bine spus, lipsa precară a infrastructurii acestora stârnește multe discuții în ultima perioadă. Cele mai reprezentative echipe de club ale orașului, UTA, respectiv Univ. Goldiș ICIM au cel mai mult de suferit. “Bătrâna Doamnă”a fotbalului românesc și-a disputat meciurile de acasă, în mare parte, pe un teren impracticabil. De asemenea, echipa a fost nevoită să meargă în Ungaria pentru a-și efectua antrenamentele săptămânale. Nici Univ. Goldiș ICIM Arad nu a stat mai bine. De când s-a dat startul unui nou sezon competițional în baschetul feminin, nu a existat lună în care arădencele să nu fie în imposibilitatea de a practica ședintele de pregătire în propria sală. Motivul? Sala Sporturilor “Victoria” a fost ocupată cu diferite evenimente non-sportive.“Tradiționalele”târguri comerciale, balul bobocilor al Colegiul National “Elena Ghiba Birta,” întâlniri organizate de diferite culte religioase, lansări candidaturii ale partidelor politice și exemplele pot continua.

Ca să fie tabloul complet, în urmă cu câteva zile s-a stabilit ca înainte de Crăciun, Sala Polivalentă să devină, efectiv, un club de noapte cu ocazia unei acțiuni pentru împătimiții de muzică electronică. Pe langă faptul că ICIM-ul, dar și celelalte echipe de club ale orașului nu-și pot desfășura partidele oficiale, dar și antrenamentele, cel mai dureros lucru e legat de suprafața de joc. Neschimbat de câtiva ani buni de către reprezentanţii Direcției Județene de Sport și Tineret (DJST) Arad, în subordinea căreia se află Sala Sporturilor „Victoria”, parchetul are mult de suferit în timpul evenimentelor ce nu au legătură cu sportul. Nici organizatorii nu se sinchisesc pentru a-l proteja pe cât posibil pe durata acțiunii.

E trist ceea ce se întâmplă într-o societate în care sportul ar trebui să fie printre prioritățile naționale. Nu e rău sau bine, e realitatea”, se arată pe site-ul baschetarad.ro.

 

Category: Arad
Tags: , , , , , ,

1 comentariu. Leave new

  • De aici rezulta ca in orasul nostru lipsesc salile de spectacol: teatrul prea mic va intra in reparatii, sindicatele nu au acord isu…sali de sport pauza… as vrea un complex inArad ca cel din Cluj…sau macar pe jumatate..vrem sali de sport , vrem sali de spectacole.. Vrem locuri de petrecere a timpului liber care sa nu fie in cluburi sau cafenele

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu