Ultimul mesaj pe WhatsApp al fotbalistului decapitat. Cum s-a lăudat cu relaţia cu soţia impresarului

  • mandri.ro
  • noiembrie 6, 2018
  • 0

Daniel Correa Freitas, fotbalist la Sao Paulo a fost găsit mort sâmbătă, în Sao Jose dos Pinhais, un oraș din Parana, din sudul Braziliei. Trecătorii sunt cei care au descoperit cadavrul, decapitat și cu organele genitale tăiate. Criminalul fotbalistului de la Sao Paolo s-a dovedit a fi chiar impresarul său, Edson Brittes Jr. De altfel, bărbatul şi-a recunoscut fapta şi a fost deja reţinut.

Ultimele mesaje trimise pe WhatsApp de către fotbalistul decapitat au fost făcute publice de presa din Brazilia. Astfel, Daniel Correa Freitas conversa cu un prieten, căruia îi spunea despre relaţia pe care o avea cu soţia impresarului. De altfel, acesta a şi trimis o fotografie în care apare alături de femeia care doarme.

O voi mânca pe mama sărbătoritei şi tatal ei este aici„. Răspunsul prietenului său a fost „El doarme? Nu ai ce sa faci, o să te dea afara din casa„.

În acel moment, partenerul de conversaţie îl avertizează pe fotbalist de pericolul care îl paşte, că ar putea avea probleme cu impresarul său. „Te va umple de pumni„, i-a mai transmis prietenul fotbalistului.  Fotografiile au fost făcute în ziua în care fiica impresarului îşi serba majoratul.

Edson Brittes Jr. şi-a recunoscut faptele

 

Impresarul lui Daniel Correa a dezvăluit şi motivele pentru care a comis oribila crima. Criminalul, chiar impresarul sportivului, Edson Brittes Jr, și-a recunoscut fapta spunând că a vrut să-l pedepsească pe acesta după ce l-a prins încercând să o violeze pe soția sa.
Când am deschis uşa l-am văzut peste soţia mea, care striga după ajutor. Am făcut ceea ce orice bărbat din Brazilia ar fi făcut pentru soţia sa. Ar fi putut fi fiica, sora, mama sau soția ta.

În acel moment în faţa mea era el şi Cris, soţia mea alături de care sunt de 20 de ani, femeia căreia mi-am dedicat viaţa, care tot timpul m-a iubit şi m-a respectat. Știu că am făcut ce am făcut, dar vreau ca toți să urmărească și să gândească ce ar face pentru a menține integritatea morală a familiei și pentru a ajuta o femeie mică și fragilă„, a spus impresarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *