Trupa Carla’s Dreams va face show live în Mooskea

Niciun comentariu

Trupa care domină topurile şi cucereşte zeci de mii de fani cu un sound divers şi nonconformist va concerta pentru arădeni. Băieţii de la Carla’s Dreams vor face un show live, în Mooskea, vineri, 13 mai, de la orele 23.00.

„Carla’s Dreams vine din Republica Moldova, iar trupa a avut un succes fulminant. Artiştii s-au făcut remarcaţi prin talent, muzică şi mesaj, dar şi prin apariţile enigmatice – stil ce nu a mai fost abordat de alte trupe româneşti.
Se poate spune că 2015 a fost anul celor de la Carla’s Dreams, iar în acest an, trupa a fost tot în ascensiune. Piesa „Te rog” a devenit virală pe Internet, imediat ce s-a lansat, locul 1 pe radio şi TV, cu aproape 22 de milioane de vizualizări.

Cel de al doilea album al trupei – „NGOC” a fost lansat oficial, pe 7 mai, la București, astfel că, fanii arădeni vor avea parte de surprize.

Vor răsuna piesele care au cucerit topurile din România, dar și din Ucraina și Rusia: „P.O.H.U.I”, „Lumea ta”, „Cum ne noi”, „Sub pielea mea”, „Te rog”, „Aripile”, pe lângă noutățile de pe albumul „NGOC”. De curând, Carla’s Dreams a lansat un nou videoclip, „Acele”, care are deja peste 3,5 milioane de vizualizări pe YouTube.
Băieţii sunt cunoscuţi și prin colaborările cu alți artiști de renume, printre care se numără Inna și Delia.
Un show incendiar îi aşteaptă deci pe tineri, la început de weekend. Preţul biletului este de 50 de lei.

Category: Arad
Tags: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu