Trei persoane din Arad sunt în capul listei datornicilor la ANAF

Niciun comentariu

Aradul are rău-platnici demni de capul listei ANAF. Trei persoane din județ se găsesc pe „lista rușinii“ a celor cu datorii la stat, mai mari de 1.500 de lei.

Din aceeași familie sunt persoanele fizice, de naționalitate italiană, care se află în „clasamentul“ local.Unul dintre ei are de dat statului de 2.144.436 lei dar contestă suma de 1.758.370 de lei, iar cel de al doilea are datorii în cuantum de 2.144.069 lei. La comun au datorii de aproximativ patru milioane de lei.

Locul trei din „lista rușinii“ de pe plan local i-a fost „rezervat“ unui arădean cu datorii de peste 1,86 milioane de lei.

Cei trei s-au „remarcat“ în lista națională unde au ocupat locurile 132, 133 și 172. În total, cei trei au datorii de aproape șase milioane de lei.

Alți arădeni au datorii de câteva sute de mii de lei.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a dat publicităţii lista persoanelor fizice cu datorii la stat mai mari de 1.500 de lei. Conform unui comunicat de presă al ANAF, lista cuprinde 187.230 contribuabili persoane fizice, care aveau restanţe fiscale la data de 31 martie 2016

Potrivit Codului de Procedură Fiscală, „obligaţii fiscale restante” înseamnă: obligaţiile fiscale pentru care s-a împlinit scadenţa sau termenul de plată şi diferenţele de obligaţii fiscale principale şi accesorii stabilite prin decizie de impunere, chiar dacă pentru acestea nu s-a împlinit termenul de plată. Fac obiectul publicării doar creanţele fiscale, prevăzute de art. 162 din Codul de Procedură Fiscală.

Category: Arad
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu