UPDATE Trei accidente în județul Arad. Persoane rănite grav, TIR-uri implicate, drumuri blocate și mașină lovită de tren

Niciun comentariu

Trei accidente rutiere au avut loc în această dimineață. Două pe DN 7 și unul la Pleșcuța unde un autoturism a fost lovit de tren. „ La fața locului se deplasează o autospecială cu 5 subofițeri de la Garda de Iitervențiue Gurahonț. La accident se mai deplasează și o ambulanță de la Sebiș și voluntarii de la Pleșcuța. Și elicopterul SMURD se va deplasa la accident”, spun reprezentanții ISU Arad. Victima accidentului este un bărbat în vârstă de 39 de ani. Medicii sosiți la fața locului au luat decizia de a-l transporta la Spitalul din Timișoara, cu elicopterul SMURD.

Al doilea accident a avut loc la câteva minute față de primul pe Drumul Național 7, între localitățile arădene Conop și Bârzava. „În accident au fost implicate două camioane încărcate cu piatră. Există o victimă încarcerată în cabină. La fața locului Intervin:  Garda de intervenție Barzava, o autospecială pentru descarcerare cu trei subofițeri și o ambulanță SMURD de la Garda de Intervenție Birchiș cu trei subofițeri”, spune George Pleșca, purtătoru de cuvânt al ISU Arad. DN 7 este blocat pe sensul de mers Arad-Deva. Victima, un bărbat de 57 ani, a fost extrasă de către echipajul de descarcerare. I se acordă îngrijiri medicale, are o plagă la picior și urmează sa fie predat echipajului SMURD.

Iar al treilea accident a avut loc la un interval scurt după cel de-al doilea tot pe DN 7, înainte de localitatea Toc (Com. Săvârșin): 2 TIR-uri implicate, unul transporta nisip, iar celălalt un utilaj. În urma accidentului a rezultat o victimă încarcerată, care se află în stare gravă. Și în această zonă drumul este blocat.

UPDATE: În urma accidentului de la Toc au rezultat 2 victime: șoferul în vârsta de 32 ani, conștient este predat echipajului SAJ, iar pasagerul din dreapta în vârsta de 62 ani este extras de către echipajul de descarcerare și declarat decedat.

Category: mandri.ro
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu