Tom Hanks promovează filmele românești pe Facebook

Niciun comentariu

Celebrul actor de la Hollywood, Tom Hanks, se pare că este un fan al filmelor românești. El le- a recomandat fanilor lui să vizioneze documentarul românesc ”Chuck Norris vs. Communism”, regizat de Ilinca Călugăreanu.

 

Actorul laudă filmul pe pagina lui oficială de pe rețeaua de socializare Facebook, unde a postat un link cu trimitere către o imagine cu acesta, însoțit de textul ”Vizionaţi acest documentar! Puterea filmului! Pentru a schimba lumea”.

Filmul documentar ”Chuck Norris vs. Communism” (2015) a fost prezentat, în ianuarie 2016, pe canalul naţional de televiziune american PBS şi va intra anul aceasta şi în renumita reţea de filme Netflix.

 

„Chuck Norris vs Communism” prezintă povestea uimitoare a casetelor video piratate care au transformat vocea unei femei într-un simbol al libertății, și care au permis unor milioane de români să păcălească regimul represiv comunist. Ascunsa de ochii vigilenti ai Securitatii, Irina Nistor a tradus peste 5,000 de filme straine in Romania comunista a anilor ‘80.

Acesta este regizat de Ilinca Călugăreanu și îi are în distribuție pe Valentin Oncu, Irina Margareta Nistor, Dan Chiorean, Ana Maria Moldovan.

 

Thomas „Tom” Jeffrey Hanks este un actor, regizor și producător de film american, câștigător a două premii Oscar pentru cel mai bun actor. El și-a început cariera în comedii înainte de a obține succese notabile ca actor dramatic.

La ora actuală, Hanks este listat ca fiind nr. 2 în topul actorilor cu cele mai mari încasări atât în SUA – 3,3 miliarde de dolari- cât și în lume – aproape 6 miliarde $.

 

 

 

Sursa:libertatea

Category: mandri.ro
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu