Tâlhar, prins cu ajutorul arădenilor. Acesta a smuls lanțul unei femei VIDEO

Niciun comentariu

Polițiștii arădeni au depistat și identificat cu sprijinul cetățenilor la scurt timp de la comiterea faptei, un tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Tânărul se află acum în arestul I.P.J. Arad pentru  24 de ore urmând a fi prezentat cu propunere de arestare preventivă.

„În noaptea de 25/26 iulie, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112 despre comiterea unei tâlhării pe raza municipiului. În fapt, în jurul orei 22.00, persoana vătămată -o femeie de 45 de ani, din Arad- în timp ce se deplasa pe jos pe strada Gorunului din municipiu, ar fi fost acostată de un tânăr care, prin smulgere, i-ar fi sustras un lanț din metal galben pe care aceasta îl purta la gât. Imediat după comiterea activității infracționale, tânărul ar fi încercat să-și asigure scăparea și totodată sustragerea de la răspundere penală, luând-o la fugă. La strigătul femeii, manifestând un puternic spirit civic, cetățenii aflați pe o stradă adiacentă locului în care s-a produs fapta, împreună cu polițiștii Biroului de Ordine Publică au pornit în urmărirea fugarului, reușindu-se prinderea și identificarea celui în cauză”, a declarat inspector principal Lorena Radu, purtător de cuvând al IPJ Arad.

Asupra tânărului tâlhar de doar 20 de ani, din Chișineu Criș, a fost găsită o bucată din lanțul smuls de la gâtul persoanei vărămate.

Pentru fapta comisă, tânărul a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță de reținere, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Category: mandri.ro
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu