Spectacol în ring, la Polivalentă. Pugiliştii români au câştigat!

Niciun comentariu

16 sportivi au boxat, sâmbătă seara, în ringul de la Sala Polivalentă din Arad unde a avut loc Gala Campionilor. Evenimentul a fost organizat de către arădeanul Ruben Stoia. Dintre cei 16, cinci au fost români şi toţi au ieşit învingători. În cadrul competiţiei au avut loc opt partide de box. Daniel Buciuc, Cezar Juratoni, Alexandru Jur, Eduard Gafencu şi Flavius Biea au fost românii care au participat la această competiţie.

Flavius Biea a fost cel care a luat Centura IBA Intercontinental. Acesta s-a bătut în ring cu Yeison Gonzales. De asemenea, Mate Kis a câştigat centura WBO. Câştigărorii serii au mai fost Zoltan Kispal şi Renato Eged.

Eduard Gafencu s-a remarcat prin faptul că imediat după începerea rundei a reuşit să-l pună la pământ pe maghiarul Titusz Szabo care a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cei care au ajutat la organizarea acestei gale au primit câte un trofeu din partea organizatorului. Printre aceştia se numără şi PR-ul evenimentului Bianca Morariu, dar şi deputaţii Adrian Todor şi Dorel Căprar.

 

 

 

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu