Soţia unui politician român a murit la 36 de ani, după ce devenise mămică

Niciun comentariu

Soţia unui om politic din România s-a stins la doar 36 de ani, după ce ar fi fost diagnosticată cu o boală incurabilă, de care se pare că aceasta suferea de mai mult timp.

Soţia unui politician din România a murit la numai 36 de ani! Este vorba despre Raluca Filip Colgiu, soţia lui Florin Colgiu, finul lui Cristi Bîgiu, şi fiica preşedintelui filiale Buzău a Uniunii Notarilor Publici, Eugenia Rica Filip. Ea a încetat din viaţă în sâmbătă noaptea, la Spitalul Fundeni din Capitală, din cauza cancerului, scriu cei de la Ştiripesurse.ro.

Raluca Filip Colgiu doar ce născuse, iar apropiaţii susţin că boala s-ar fi declanaşat după ce soţul femeii, Florin Colgiu, a fost arestat în dosarul luării de mită în care este judecat fostul preşedinte al CJ Buzău,Cristi Bîgiu. Florin Colgiu, finul lui Cristi Bîgiu, a fost condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, pentru complicitate la luare de mită, în dosarul în care Bîgiu este acuzat de luare de mită şi conflict de interese, în primă instanţă. Apoi, magistraţii au decis ca Florin Colgiu să lucreze o sută de zile în folosul comunităţii şi să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de Serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate.

sursa: www.cancan.ro;

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu